Bununla ilgili belli bir kaynak bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bana güvenebileceğinizi söyleyerek başlayayım.
Sınava gelecek sene gireceğinizi varsayarak anlatacağım bunları.
Öncelikle TYT Matematiğin ilk 12 konu dediğimiz
Temel Kavramlar
Tek Çift sayılar Pozitif negatif sayılar
Ardışık Sayılar
Faktöriyel
Sayı Basamakları
Asal ve Aralarında Asal Sayılar
Asal Çarpanlara Ayırma ve Bölen Sayısı
Bölme Bölünebilme
EBOB - EKOK
Rasyonel Sayıler
Birinci Dereceden Denklemşer
Birinci Dereceden Eşitsizlikler
Mutlak Değer
Üslü Sayı
Köklü Sayı
Çarpanlara Ayırma
(Biliyorum 12 konu dedim bir sürü başlık yazdım, aslında bunlar ilk 12 konu ama aydınlatıcı olması için 3D'nim kitabından yararlanarak başlık başlık yazayım dedim.)
Bu konularım iyi öğrenilmesi gerekiyor.
Hoca olarak biraz temeliniz varsa kesinlikle Eyüp B. hocayı öneririm. daha iyisi yok.
Eğer temeliniz çok zayıfsa Bıyıklı Matematiğin temel atma kampından başlamanız faydalı olur.
Hocayı beğenirseniz oradan devam edersiniz TYT kampı olarak.
Ama yine de kesin önerim Eyüp B.
Bu konuların üstüne AYT Matematik için kesinlikle bilmemiz gereken konu Fonksiyonlar.
Ben size ilk 12 konu üstüne Kümeler çalışıp sonrasında Fonksiyon çalışmanızı öneririm.
Bu konuları çalışırken halihazırda kaliteli bir kitabınız yoksa 345, Acil, 3D önerdiğim ve kullandığım iyi kitaplardır. Bana seviye atlattılar.
Bu dediğim konuları güzelce çalıştıktan sonra gönlünüz rahat şekilde AYT Matematiğe başlayabilirsiniz.
Bu arada Trigonometride sıkıntı yaşamamak için Geometriyi de bi yandan çalışmanızı öneririm. Özellikle Üçgenleri.
Parabol, Limit, Türev, İntegral gibi konuları daha iyi kavramak için de Analitik çalışmasını yapın bence.
Ayrıca Türevin bazı sorularını yapabilmek için Katı Cisimler konusuna biraz hakimiyet gerekiyor bilginiz olsun.
Genel olarak bunları yaparsanız bi sıkıntı yaşamazsınız. AYT'de de Eyüp hocadan gidin bence.
AYT Matematik için de Bilgi Sarmalı öneririm.
Hem öğretici hem de zorlayıcı soruları var güzelce çözdüğünüzde sizi alt seviyelerden üst seviyelere rahatlıkla çıkarır.
İyi forumlar.