TYT matematiğe kitap önerisi

Akenas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, TYT matematik çalışıyorum bulunduğum noktayı ve ne yaptığımı özetleyeyim hemen;
Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını bitirdim ve yeni 3D vddye başladım Eyüp hoca ile birlikte. İki tane kitabı paralel olarak götürmek istiyorum bunlardan bir tanesine net olarak Eyüp B TYT soru bankası olarak karar verdim fakat ikinci kitap konusunda kafam karışık. 345 ve Bilgi Sarmal arasında çok kafam karışıyor. 345'in içerisinde konular gerçekten çok garip bir şekilde dağıtılmış konu başlıkları vs. çok farklı, nasıl ilerleyeceğimi bilemedim açıkçası. Bundan dolayı iki kitap arasında kaldım. Tavsiyelerinizi değerlendirmek isterim.

Önce Bilgi Sarmal çöz. Sonra 345 çözersin. 3D ya da orijinal ile de noktayı koyarsın.

Merhaba, TYT matematik çalışıyorum bulunduğum noktayı ve ne yaptığımı özetleyeyim hemen;
Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını bitirdim ve yeni 3D vddye başladım Eyüp hoca ile birlikte. İki tane kitabı paralel olarak götürmek istiyorum bunlardan bir tanesine net olarak Eyüp b TYT soru bankası olarak karar verdim fakat ikinci kitap konusunda kafam karışık. 345 ve Bilgi Sarmal arasında çok kafam karışıyor. 345'in içerisinde konular gerçekten çok garip bir şekilde dağıtılmış konu başlıkları vs. çok farklı, nasıl ilerleyeceğimi bilemedim açıkçası. Bundan dolayı iki kitap arasında kaldım. Tavsiyelerinizi değerlendirmek isterim.

Hocam bence 345 tam ideal incelediğim kadarıyla 345 Eyüp b nin kitabına göre bir tık daha kolay ikisi bence çok güzel olur.

Teşekkür ederim dönüşler için. Eyüpb TYT mat soru bankası AYT'de olduğu gibi çok zor bir kaynak değil ondan dolayı tercih etmek istedim. 345'in karmaşıklığı olarak bahsettiğim şey de 3D vdd kitabının başında konu başlıkları çok güzel ayrılmış fakat 345 kitap başında bölüm bölüm ayırmış ve çoğu konu nerede adamakıllı belirli değil ondan dolayı kafam karıştı hocam.

Teşekkür ederim dönüşler için. Eyüpb TYT mat soru bankası AYT'de olduğu gibi çok zor bir kaynak değil ondan dolayı tercih etmek istedim. 345'in karmaşıklığı olarak bahsettiğim şey de 3D vdd kitabının başında konu başlıkları çok güzel ayrılmış fakat 345 kitap başında bölüm bölüm ayırmış ve çoğu konu nerede adamakıllı belirli değil ondan dolayı kafam karıştı hocam.

Hocam bende 345 çözdüm ve karışık gelmedi bana, problemler bir bölümde ilk 12 konunun bir kısmı bir bölümde diğer kısmı başka bir bölümde AYT giriş konuları bir bölümde gayet düzenliydi bence. Tabii size öyle geliyorsa öyledir nasıl isterseniz.

Eyüp B TYT kitabı AYT kadar zor değil ancak başlangıç olarak Eyüp B ile başlamanızı tavsiye etmem, Bilgi Sarmal veya dengi bir kaynağı çözmüş olsaydınız gözünüz kapalı alıp çözün diyebilirdim ama bence 345 veya Bilgi Sarmal gibi bir kaynakla ilerleyin.

Hocam bende 345 çözdüm ve karışık gelmedi bana, problemler bir bölümde ilk 12 konunun bir kısmı bir bölümde diğer kısmı başka bir bölümde AYT giriş konuları bir bölümde gayet düzenliydi bence. Tabii size öyle geliyorsa öyledir nasıl isterseniz.

Eyüp b TYT kitabı AYT kadar zor değil ancak başlangıç olarak Eyüp b ile başlamanızı tavsiye etmem, Bilgi Sarmal veya dengi bir kaynağı çözmüş olsaydınız gözünüz kapalı alıp çözün diyebilirdim ama bence 345 veya Bilgi Sarmal gibi bir kaynakla ilerleyin.

Peki hocam gerçekten verim aldınız mı bunlardan herhangi birisinden elimde Bilgi Sarmal da 345'te var kafam karışıyor gerçekten.

Peki hocam gerçekten verim aldınız mı bunlardan herhangi birisinden elimde Bilgi Sarmal da 345'te var kafam karışıyor gerçekten.

345 çözdüm ben çok verim aldım. İkisi arasından 345'i ben daha çok beğeniyorum daha sınava yakın gibi geliyor bana ama ikisi de neredeyse denk yayınlar ikisinden hangisi çözerseniz çözün bir şey kaybetmezsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı