Merhaba, diğer derslerim iyi denemelerde gayet iyi fakat matematikte kötü olmasa da eksiklikler var baştan sona tamamlamak istiyorum. TYT matematiği nereden başlamam lazım bir kaynak ya da video serisi öneriniz var mı? Eksik olduğum konular olasılık ve köklü sayılar.
Merhaba, diğer derslerim iyi denemelerde gayet iyi fakat matematikte kötü olmasa da eksiklikler var baştan sona tamamlamak istiyorum. TYT matematiği nereden başlamam lazım bir kaynak ya da video serisi öneriniz var mı? Eksik olduğum konular olasılık ve köklü sayılar.
Eğer tamamen baştan başlamak istiyorsan Youtube üzerinden tyt matematik anlatan kanallara bir göz atmanı öneririm. Seviyeni bilmediğim için üç tane matematik öğretmeni önereceğim.
Kolaydan zora doğru sıraladım. Sana uygun olduğunu düşündüğün öğretmenle ve onun video ders kitabı ile tyt kampını takip edebilirsin. Yanına 1-2 tane test kitabı eklemeni de öneririm.
Ben bıyıklı matematiğin 55 günde TYT matematik kampı kitabını aldım yanına da 345 TYT mat test kitabı aldım bitirdiğim konulardan sonra testi bitiriyorum ve diğer videoya geçiyorum öyle öyle ileriliyorum.