D DevoJix Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 TYT mat Ekim'de bitmesi bana sorun yaşatır mı? Şu anki plan programa göre Ekim'in başı veya 2. haftası bitecek gibi duruyor.
TYT mat Ekim'de bitmesi bana sorun yaşatır mı? Şu anki plan programa göre Ekim'in başı veya 2. haftası bitecek gibi duruyor.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.874 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 27 Temmuz 2025 #2 Sorun olmaz, aksine iyi olur. Aralığa, hatta ocağa kadar konuları sarkıtan var. Yeter ki oturtarak bitirin, Haziran ayına kadar vakit var konuların bitmesi için.
Sorun olmaz, aksine iyi olur. Aralığa, hatta ocağa kadar konuları sarkıtan var. Yeter ki oturtarak bitirin, Haziran ayına kadar vakit var konuların bitmesi için.
nevertheless eren Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 DevoJix dedi: TYT mat Ekim'de bitmesi bana sorun yaşatır mı? Şu anki plan programa göre Ekim'in başı veya 2. haftası bitecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ekim'de TYT matematiğin bitmesi sizin için harika olur. Ekim'den sınav gününe kadar AYT matematik için geniş bir zamanınız kalmış olur. Başarılar.
DevoJix dedi: TYT mat Ekim'de bitmesi bana sorun yaşatır mı? Şu anki plan programa göre Ekim'in başı veya 2. haftası bitecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ekim'de TYT matematiğin bitmesi sizin için harika olur. Ekim'den sınav gününe kadar AYT matematik için geniş bir zamanınız kalmış olur. Başarılar.
D DevoJix Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #4 nevertheless eren dedi: Ekim'de TYT matematiğin bitmesi sizin için harika olur. Ekim'den sınav gününe kadar AYT matematik için geniş bir zamanınız kalmış olur. Başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ea öğrencisi olduğum için full odak matematik gidiyorum o yüzden böyle
nevertheless eren dedi: Ekim'de TYT matematiğin bitmesi sizin için harika olur. Ekim'den sınav gününe kadar AYT matematik için geniş bir zamanınız kalmış olur. Başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ea öğrencisi olduğum için full odak matematik gidiyorum o yüzden böyle