TYT matematiğin ilacı soru bankası alınır mı?

Katalonyayaslm

Centipat
Herkese merhaba, bıyıklı matematik temel atma ve TYT kampını bıtıreceğim. Bu kitabı almama gerek var mı? İçeriği nedir? Temelim şu an sıfır. Pazartesi 10 gün temele başlıyorum.

Herkese merhaba, bıyıklı matematik temel atma ve TYT kampını bıtıreceğim. Bu kitabı almama gerek var mı? İçeriği nedir? Temelim şu an sıfır. Pazartesi 10 gün temele başlıyorum.
Temelin sıfırsa Antrenmanlara başla önce. Yeni nesil sorulara alışmak için başlangıç olarak Acil alabilirsin.

Tamam usta da temeli bıyıklı matematik temel atma kampı ile atacağım antrenmanlara gerek yok ki.
Dostum diyorsun ki temelim yok. Temel Matematik ayrı TYT ayrı. Temel matematik (toplama, çıkarma, çarpma, bölme, denklem vs.) bunları önce antrenmanlar çözerek atacaksın. İşlem yeteneğin gelişecek. Sonra TYT Matematiğe başlayacaksın. Bunlar olmazsa TYT Matematikte yapamazsın. Gerek yok ne. O kadar kişi boşuna mı çözdü zamanında?

Niye pazartesi? Hemen yarın başla.
Kitap gelmedi ptt sağolsun

Tamam dostum toplama çıkarma dediğin şeyleri temel atma kampında yapıp sonra tyt geçicem asıl

Bıyıklı temel atma kampında mevcut diye biliyorum.

Kiptap gelince görüşlerinizi yazarsanız sevinirim hocam bende almayı düşünüyorum.
Eğer alacaksanız Trendyol’dan alın bıyıklı matematik sitesinden aldım kitap bir haftadır gelmedi umarım önümüzdeki hafta içi gelir

Eğer alacaksanız Trendyol’dan alın bıyıklı matematik sitesinden aldım kitap bir haftadır gelmedi umarım önümüzdeki hafta içi gelir
Aslında bıyıklı matematik ile bir alakası yok ama PTT kargo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…