TYT matematiğini unutmamak için ne yapılmalı?

Evet hocam mert hocanın soru bankasının seviyesi bence de zor aktif olarak çözüyorum ve temeli çok sağlam bir öğrenci olmama rağmen bazen inanılmaz zorlanıyorum. Ancak bu seneki kitabın çözümlerini mert hoca kendisi yapıyor.

Öyle mi? Ben geçen sene bitirmiştim kampını bu seneki kampını bilmiyorum. Mert hoca çözüyorsa alınabilir. Çünkü sorular zor olduğu için diğer hoca kendi yorumuyla çözüyordu daha da kafalar karışıyordu.

Öyle mi? Ben geçen sene bitirmiştim kampını bu seneki kampını bilmiyorum. Mert hoca çözüyorsa alınabilir. Çünkü sorular zor olduğu için diğer hoca kendi yorumuyla çözüyordu daha da kafalar karışıyordu.
Artık çözümler Mert Hoca tarafından yapılıyor hocam. Soru bankasının zorluğu hala aynı ancak ben çözemediğim soru tiplerini daha iyi görmem açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Malum 2024 YKS nasıl bir sınavdı hepimiz biliyoruz.

Artık çözümler mert hoca tarafından yapılıyor hocam. Soru bankasının zorluğu hala aynı ancak ben çözemediğim soru tiplerini daha iyi görmem açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Malum 2024 YKS nasıl bir sınavdı hepimiz biliyoruz.

Ben kitaptan çözemediğim soru olunca çözümdeki kadın hocayı dinliyordum bildiğim şeyleri de unutuyordum😂mert hoca anlatıyorsa soru bankasıyla beraber alınabilir. Günlük ödev verdiği için faydası olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı