TYT Matematik 0 netten nasıl yükseltilir?

Yavaş yavaş netlerin artacak zaten tüm kitapları birden al demiyorum sana ilk dediğimden başla. Baktın zorlanıyorsun aktif matematik 0'dan al, ama zorlanman imkansız gibi bir şey.

Adam 0 net diyor dostum, önerdiğin kitaplara bak.
0 neti olan adam nasıl çözecek bunları acaba? Antrenmanlarla Matematik bir çırpıda bitirilebilecek bir kitap zaten. En azından bir temel oluşturur.
Adam en alta sırasıyla ilerle yazmış. Gayet de güzel sıralamış. Tamamen okumadınız herhalde.

Yavaş yavaş netlerin artacak zaten tüm kitapları birden al demiyorum sana ilk dediğimden başla. Baktın zorlanıyorsun aktif matematik 0'dan al, ama zorlanman imkansız gibi bir şey.
tamamdır reis teşekkür ederim yarın denicem 10 günlük kamptan başlayacağım

Sen benim yaptığım sırayı yap +40 net diyeyim ben sana.
cok iddalısın reis gerçekten bu sıralamayı yaparsam 15-20 net çıkar mı

Tamamdır reis teşekkür ederim yarın deneyeceğim 10 günlük kamptan başlayacağım.

Cok iddalısın reis gerçekten bu sıralamayı yaparsam 15-20 net çıkar mı?

15-20 net nedir dostum 345'i bitir zaten sadece 25 net gelir. Sıraya uy yeter.

15-20 net nedir dostum 345'i bitir zaten sadece 25 net gelir. Sıraya uy yeter.
hocam ben de mezuna bıraktım bu sene. 0 mattan ortalama 20 net civarı yapıyorum denemelerde. sene sonuna kadar 35 üstüne çıkılabilir mi sizce? 20 net 0 geometri ile yapmış halim bu arada. geometri çalışmaya da yaklaşık 1-2 ay önce başladım.

1-2 ay önce başladıyanız neden geo da halen bir yükselme olmadı? Ayrıca 35 net gayet yapılabilir.

1-2 ay önce başladıyanız neden geo da halen bir yükselme olmadı? Ayrıca 35 net gayet yapılabilir.
en son 1 ay önce tyt denemesine girmiştim. 2 veya 3 tane çözebildim geometriden. henüz tam halledemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…