TYT matematik 2 kitabı birden götürmek sorun çıkartır mı?

Cihat Game 33

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar aktif matematik çok şükür temel kavramlara geldim zorda olsa. Neyse bu kitaptan öğrenirken TYT mat soru bankası alıp beraber götürsem iyi olmaz mı? Bilen arkadaşlar öneriniz ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aktif matematik çok şükür temel kavramlara geldim zorda olsa. Neyse bu kitaptan öğrenirken TYT mat soru bankası alıp beraber götürsem iyi olmaz mı? Bilen arkadaşlar öneriniz ne?

Dediğiniz kaynağı bilmiyorum fakat dediğiniz gibi soru bankası işlevi görmeyecek bir kaynaksa (içinde her tür soru yoksa) zor bir kaynağı yanında bitirmeniz ciddi fayda sağlar(orijinal, 3D).

Dediği kaynak matematiğin en kolay temel kaynağı (toplama işlemlerini falan baştan öğretiyor) o yüzden zor kaynağı çözemez yani.

Konuları anladığınızı düşünüyorsanız direkt soru bankasına geçin bence. Aktif Matematik zaten en temel, o kitabın en fazla 5 günde bitmesi gerek.

O zaman orijinalle başlarsanız hayattan soğursunuz kademe kademe arttırmanızda fayda var.

Çok orta segment kaynaklar hakkında bilgim yok fakat Bilgi Sarmal alabilirsiniz sanıyorum.

Çok orta segment kaynaklar hakkında bilgim yok fakat Bilgi Sarmal alabilirsiniz sanıyorum.

Hatta şimdi kalktım baktım pek orta sayılmazmış kolay kaynak bilen arkadaşlar önerirse daha doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…