TYT matematik 25 net nasıl yapılır?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
TYT Matematik 25 Net nasıl yapılır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 12 konu ve Geometriyi iyi bilmeniz lazım.

İkisi de önemli. Konu seçmemek lazım.

İkisi de önemli. Konu seçmemek lazım.
Şu an Rehber Matematik 0'dan Matematik'teyim. Matematik temelimi böyle atıyorum, bu temelden sonra geometriye geçmem gerekiyor değil mi?

@Dragonsaw, Matematikteki konuları bitirdikten sonra Geometriye geçmelisiniz. Matematik temeliniz ne zaman oturursa Geometriye öyle geçin.

şu anda kaç net yapıyorsunuz ?
ne tür bir liseden mezunsunuz ya da ne tür bir lisede okuyorsunuz?
temeliniz nasıl bi noktada gerçekten 0 dan mı yoksa okulda tahtaya kalkıp soru çözebilenlerden misiniz?

şu anda kaç net yapıyorsunuz ?
ne tür bir liseden mezunsunuz ya da ne tür bir lisede okuyorsunuz?
temeliniz nasıl bi noktada gerçekten 0 dan mı yoksa okulda tahtaya kalkıp soru çözebilenlerden misiniz?
Çıraklık lisesinden mezunum. Eğitim seviyesi 0 hatta eksilerde haftada 1 gün okul olduğu için hocalar ders işlemiyordu. Temelim dediğim gibi hiç yok. Dün toplama-çıkarmadaydım bugün ise çarpım işlemlerine geçeceğim.

Geçen sene TYT girdim hedefim yoktu sadece girmek için girmiştim. (0 eğitimle girmiştim sadece mantık yürüterek yapmıştım)

Not : Bu sene gireceğim sınav 3. sınav olacak sadece bu sefer ciddi gireceğim ve OBP puanım yarıya düşmüş olacak.

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…