TYT matematik 3-4-5 vs 3D yayınları

Daha fazla  
Merhaba şu anda 10. sınıfım ve yaz zamanı 2 ay içinde TYT matematik ve TYT Türkçeyi halletmek istiyorum. Bu yüzden TYT matematik için 3D videolu defter, 3D TYT matematik soru bankası ve 3D geometri soru bankası almıştım ama çoğu kişi 3D ile TYT'ye başlama 3-4-5 ile başla falan dedi yani sizce boşa mı aldım 3D'yi? Ne yapsam daha iyi olur?

Seviyem de şöyle ilk 12 konu az buçuk biliyorum günü gününe çalıştığım içinde 10. sınıf konularım oturmuş olacaktır muhtemelen ve ayrıyeten geometri ye de başlayacağım yaza kadar rutinimde olacak.

3 4 5 çok kolaydan zora giden bir soru bankası 3D'nin soru bankası biraz daha üst seviye eğer seviyen düşükse seni zorlar 3 4 5 başla diyenler belki ondan demiştir ayrıca 3 4 5 de çıkmış sorular da bulunuyor oldukça iyi bir kaynaktır.

3 4 5 çok kolaydan zora giden bir soru bankası 3D'nin soru bankası biraz daha üst seviye eğer seviyen düşükse seni zorlar 3 4 5 başla diyenler belki ondan demiştir ayrıca 3 4 5 de çıkmış sorular da bulunuyor oldukça iyi bir kaynaktır.
Dediğim gibi kral Seviyem öyle Çok düşük değil yani Tyt ye girsem 15 belki zorlasak 20 net falan Yapabilirim şu anda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı