TYT matematik 5-10 net için tavsiyeler

Daha önce Mert hoca Zero matematik ve bıyıklı matematik temel atma kamplarını bitirmiştim. Şu son günlerde 5 10 net için soru çözümü önerir misiniz? Şu iş görür mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Mert hoca Zero matematik ve bıyıklı matematik temel atma kamplarını bitirmiştim. Şu son günlerde 5 10 net için soru çözümü önerir misiniz? Şu iş görür mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam 2 günde TYT Matematikte 10 net arttırmayı mı planlıyorsunuz tam olarak?

Daha önce mert hoca Zero matematik ve bıyıklı matematik temel atma kamplarını bitirmiştim. Şu son günlerde 5 10 net için soru çözümü önerir misiniz? Şu iş görür mü?

Ne yap ne et problemlerin mantığını kavramaya odaklan gerisi sana kalmış kolay gelsin.

Temelim zaten var şu basit soruları yapmayı planlıyorum ayrıca problemler kolay geliyor.
Şuan kaç net yapıyorsunuz? 2 günde 10 net arttırmak için mucize lazım. Sizin amacınız toplam 10 net yapmak mı 10 net arttırmak mı bunu da belirtmemişsiniz zaten.

2 3 falan geliyor diğer sorularda ilerliyorum ama sonuçta patlıyorum toplam 10 net yeterli.
Problem kolay geliyor diyorsunuz TYT'de 15 tane paragraf var 2 net yapıyorum diyorsunuz kolay geldiğine emin misiniz? TYT de zaten her sınavda 2-3 basit soru olur onları çözüyorsunuz büyük ihtimal şu 2 gün aralıksız çalışsanız en fazla yapabileceğiniz net 5 ona da çok emin değilim. Siz acaba şimdiye kadar çalışırken test çözdünüz mü sanırım sadece video izleyerek olacağını mı sanıyorsunuz?

Problem kolay geliyor diyorsunuz TYT'de 15 tane paragraf var 2 net yapıyorum diyorsunuz kolay geldiğine emin misiniz? TYT de zaten her sınavda 2-3 basit soru olur onları çözüyorsunuz büyük ihtimal şu 2 gün aralıksız çalışsanız en fazla yapabileceğiniz net 5 ona da çok emin değilim. Siz acaba şimdiye kadar çalışırken test çözdünüz mü sanırım sadece video izleyerek olacağını mı sanıyorsunuz?

Video üzerine soru çözmedim sadece hocaların çözdüklerini izlemiştim mantık olarak evet problemler kolay geliyor diğer karmaşık konulara göre.

Video üzerine soru çözmedim sadece hocaların çözdüklerini izlemiştim mantık olarak evet problemler kolay geliyor diğer karmaşık konulara göre.

Keşke izlediğin videoların üzerine biraz soru çözseydin o zaman daha net bir sonuç alırdın.

Keşke izlediğin videoların üzerine biraz soru çözseydin o zaman daha net bir sonuç alırdın.

Gerçi keşkesi yok daha zamanın varken biraz soru çözmeyi denersen iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı