TYT matematik 8-9 net yapmak için öneriler

Yer
İstanbul
İyi sosyaller arkadaşlar. YKS'de sözel bir bölüme yerleşmeyi hedefliyorum ve 8-9 matematik neti bana yetiyor (belki 12-13 neti de kovalayabilirim). Bana bunun için YouTube kanalı/Kaynak kitap öneri(leri)nde bulunabilir misiniz? Temelim bozuk olduğu için konuların/soruların kolaydan zora gitmesi ve garanti/kolay konulardan net toplatması benim için çok önemli. Mesela mert Hoca'nın "70 günde TYT matematik" setini öneriyorlar. Siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mert hoca temeli çok iyi olan öğrenciler için, bu yüzden zor sorular çözüyor. Hoca soruyu çözdükten sonra, az önce ben ne izledim diyorsun. Rehber matematiği de önermiyorum. Bıyıklı matematik izleyebilirsin, bunun yanında 345 tyt matematik kitabı da gayet güzel, ama test kitabı tek başına yeterli olmuyor net artışı deneme çözerek gerçekleşiyor

Yanlış düşünüyorsun . Mert hoca 5 netten baslayan beni 30 nete cikardi

Bıyıklı Matematik'in kaynak kitabı var mı?

Problemlerden önceki kısmı halletmeye çalış yani bizim ilk 12 konu dediğimiz kısım çok önemli orayı halledersen her türlü 8-9 netleri hatta üstlerini bile görürsün.

Eyüp B. TYT VDD videolarını izle testini çöz bırak 12-13'ü 30-35'lere kadar çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…