TYT matematik branş denemelerine ne zaman başlanmalı?

Abi dereceye oynamak istiyorum tabii ki temelimin sağlam olduğuna inanıyorum fonksiyon temelim vs. sağlam yani bence ama buralarda öyle değil durumlar, sadece benim okulum benimle aynı netleri yapan 40tan fazla öğrenci var, herkes canavar gibi vallahi Şu anlık haftada 2-3 branş denemesi çözüyorum aslında endemik çözüyordum ama müfredat dışı sorular görünce bırakıp bilgi sarmalına geçtim. (Ekstra olarak bilgi sarmalın ilk seviyesi üst seviyeymiş sanırım 25,5 net geldi, olsun moral bozmak yok Çoğu arkadaşım da ilk denemesinin zor olduğunu belirtti zaten.) Soru bankası kısmında da dediğim gibi 345'i bitirdim, orijinal aldım ama çözmüyorum sadece kendimi eksik hissettiğim konuları çözmek için aldım örneğin kombinasyon vs. Denemelerde de hatalarım ya ilk sorularda dikkat ya permütasyon kombinasyon ya yapamadığım birkaç zor problem sorusu(nadiren) ya da geometriden eksik olduğum konular oluyor(Çokgenler ve dörtgenlerin azıcık kısmı, zaten o kısmı da eyüp b'nin yeni kitabından tekrarlayacağım.). Dün itibariyle Tyt Fen konularım bitti fen derslerinde denemelere başladım. Fen netim 15-20 arası geliyor şimdilik. Türkçe ise başımın belası! Her gün paragraf çözüyorum ve bir gün paragraf bir gün dil bilgisi bir gün genel türkçe denemesi atıyorum. Türkçe netlerim 24-32 arası geliyor genelde dalgalı yani anlayacağınız onu düzeltmem lazım çünkü çoğunluğa göre türkçe en kolayı. Şu an olduğum son 4 genel deneme ise şu şekilde: 80,66,87,84 küsüratlarını yazmadım. Unutmuşum yazayım tyt mat denemelerine şu anlık 70-75 dk veriyorum. Ayrıca konu eksiklerini kapatırken son 5 denemeye bak derken ne demek istediniz açar mısınız? Ekstra olarak bir sorum var sayısal mısınız bilmiyorum ama ben ayt soru bankası çözümlerine ne zaman başlamalıyım? Ben sayısalım bu arada. Hedef 10k 5k Allah ne verdiyse saldırıyoruz Bu arada yardımların için ,Teşekkür ederim abi.

Son düzenleme:

Öncelikle bir sayısal olduğumu söyleyeyim.
Ben bu aylarda TYT matematikte 15 netin üstünü göremiyordum için rahatlayabilir
Branş için; Bilgi Sarmal, 345, 3D ve orijinal çok kalitelidir kesinlikle öneririm. Her yayının ilk denemesini bilerek zor yapıyorlar kafanı takma. Orijinal soru bankasını denemedeki eksiklerini çözmek için kullanabilirsin ki sende zaten öyle yapıyormuşsun. Bu şekilde haftada 3 deneme çözmeye devam edersen 40 neti bırak kendin soru yazmaya başlarsın
Ben senenin sonunda 70-75 Dk'ya ulaşmışken sen bu süreyle başlamışsın, deneme çözerek sürekli bu süreyi azaltmaya çalış, ne kadar azalırsa o kadar iyidir.
TYT fen için anladığım kadarıyla konuların bitmiş, bundan sonra sürekli branş çözmelisin ki konuları unutmayasın.
Türkçe netin matematik ve fene göre gerçekten düşük, sakın günde yarım saat kitap okuma gibi saçmalıkları yapma çünkü hiçbir yararı yok. Paragraf, sözcükte anlam ve cümlede anlam sorularının hepsinin kendine özel taktikleri var. Hemen youtube'dan dinleyerek öğren ve paragraf kitabı alıp günde 40 soru çözmeye başla. Dil bilgisini ise konuyu öğrenip soru çözerek kolayca halledebilirsin ama ertelememeni öneririm çünkü deneme netlerin arttığı zaman kendine olan güvenin artacaktır
Genel deneme netlerin bu aya göre gayet iyi gidiyor, sosyal kısmını da hızlıca aradan çıkarıp branş denemelerine geçmeyi unutma.
Son 5 denemeye bakmalısın çünkü bazı denemeler kolay veya zor olabiliyor. Sadece son denemeye bakarak analiz çıkartamazsın, o yüzden son 5 denemeye bakarak eksiklerini tespit etmelisin.
AYT için ekim sonu kasım başı gibi soru bankasına geçip marta nisana kadar bitirirsen ve ardından da kendini tamamen denemelere verirsen senden ilk 1000 bile bekliyorum
Foruma pek girmiyorum, yardımcı olabileceğim sorun veya herhangi bir şey varsa Instagram'dan ulaşabilirsin: ummeter0

Abi şunu başta söylemeliyim ki: Forumda sen de dahil birkaç hocam var. Harbiden çok yardımcı oluyorsunuz bir başarı yapacaksam sizin yönlendirmeleriniz ve tecrübeleriniz beni öne çıkaracak temel şeylerden biri olacak eminim.
Soru yazmak eğlenceli olurdu, harbiden ben bir fulleyeyim de sonra yazarız abi beraber olmadı
TYT fen için branşlara devam ediyorum.
Paragraf düzenim uzun zamandır var, dil bilgisi kısmının %90'nından fazlası bitti, denemeler de 1-2 soru kaçırıyorum, pratik için dil bilgisi denemeleri başta olmak üzere genel türkçe denemelerine de ağırlık vereceğim.
Son 5 deneme için tabii ki öyle yapıyorum, siz farklı bir şey kast ettiniz sanmıştım.
Instagram kullanmıyorum, daha doğrusu şu an kullanmıyorum telefonumda sosyal medya ve iletişim uygulamaları olarak sadece Whatsapp ve discord var. Discord kullanıyorsanız verirseniz çok iyi olur abi. Yoksa da iletişime geçeceğimiz zaman instagramı yüklerim.

Ben sınava girmiş arkadaşları dinlemedim çok ciddiye almadım pişman oldum her dediğimizin bir önemi var, pişman olmak istemiyorsan sakın unutma.
Denemelere devam et sene sonuna kadar asla bırakma ve TYT netin ne olursa olsun Ekim Kasım gibi AYT'ye başla. Ben büyük hata yaparak Mart'ta başladım ve 3-4 ayda yetiştiricem diye insanlıktan çıktım diyebilirim
Instagram'ı silmekle iyi yapmışsın ben keşfette Reels kaydırıp duruyordum
Discord'um tabii var: ummeter

Abi tekrardan teşekkür ederim, discord'dan ekleyeceğim bugün içinde unutmazsam. Tekrardan yazarım, sorularım için. Görüşmek üzere.

Abi tekrardan teşekkür ederim, Discord'dan ekleyeceğim bugün içinde unutmazsam. Tekrardan yazarım, sorularım için. Görüşmek üzere.

Hocam nasıl gidiyor bende aynı yolun yolcusuyum hemen hemen çoğu şeyde benzer net olarak bu arada enimde paragraf biraz kötüydü parafın IQ paragrafını öneririm bitirdim Bilgi Sarmal branşlarında 32 33 altı gelmiyor iyi çalışmalar.

Bu sene tyt matematik kısmında 37 ye 0 yaptım, malumunuz tüm yayınlar hakkında geniş bir bilgim oldu. Sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Bir sorum olacaktı. Origami ve 345'den TYT matematikte oran-orantıya kadar ve harici olarak fonksiyonları bitirdim. (Fonksiyonlar için bir fasikül daha bitirdim.) Geometride üçgenlerin ortasındayım. Ağır ağır ve yapamadığım her soruyu düzenli yeniden çözdüm, not ettim. Girdiğim her denemeyi analiz ettim. Ancak netlerim artmıyor. Çalışmam mı yanlış yoksa pratiğim mi eksik bilmiyorum. İlk 12 soruyu çözerken tökezliyorum. Branş denemesi mi çözmem gerek? Yoksa daha zor bir yayın mı çözmem gerek? AYT başladım ve zaten AYT temelim iyi olduğu için devam ediyorum ama bu TYT ciddi motivasyon sorunu yaşatmaya başladı.

Takıldığın yerde konu çalış bence bir de bence test kitaplarındansa full deneme ağırlıklı git derim. Her güne bir TYT TR denemesi at mesela faydasını görürsün.

Takıldığın yerde konu çalış bence bir de bence test kitaplarındansa full deneme ağırlıklı git derim. Her güne bir TYT TR denemesi at mesela faydasını görürsün.
Matematik dışında şu an cidden sıkıntım yok. Matematik için branş abansam düzelir mi? Eksik yerleri sizin dediğiniz gibi yapıyorum yine o şekilde devam ederim.

Matematik dışında şu an cidden sıkıntım yok. Matematik için branş abansam düzelir mi? Eksik yerleri sizin dediğiniz gibi yapıyorum yine o şekilde devam ederim.

Bence düzelir deneme ağırlıklı git derim ama yanlış ve boşlarına mutlaka bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…