TYT matematik çalışma programı

Ates2145

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Bu sene istediğim bölüm olan moleküler biyoloji ve genetik bölümü gelmediği için bu sene tekrardan YKS hazırlanıyorum.
AYT-TYT FKB'de orta düzeyin biraz altındayım. Yani sıfır değilim.
Matematiğe henüz başlamadım. Aklımda şöyle bir program var:

Benim hocam kanalından ilk 12 konuyu bitirip, her konu bitiminde test çözmek. Zaten kanaldaki video sürelerine göre bir konuyu bitirmem ortalama 3.5-4 saat sürer. Ardından test çözüp, her gün farklı bir FKB dersinden birini çalışmak. İlk 12 konu bittikten sonra elimde çıtır çerez problemler kitabını çözmek. Ardından fonksiyon, kümeler, mantık ve 2. dereceden denklemlere geçmek. Elimde şu an aktif ve ilaç matematik var ancak aktifte fonksiyon, kümeler, mantık ve 2. dereceden denklemler yok. O yüzden ilaç matematikten gideceğim.

Sizce bu program nasıl? Ve TYT matematikteki diğer konulara ne zaman geçmeliyim? (permütasyon falan)

Not: Sıralama hedefim 300-400k arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu planın olmalı. Konu konu ilerlemek iyi olabilir. Konuyu gününde bitirmeye çalışman yeterli. Eğer o gün içinde anlatılan konuyu bitirirsen konuyu daha ilk günden çözüyorsun önünde bolca soru çözmek için uzun zaman bırakıyor (Konuyu soru çözerek öğrenmeye çalış). Ben hep gününde bitirerek sınavda mat TYT 39, AYT 40 yapmıştım 6 sene önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı