TYT matematik deneme önerisi

Arkadaşlar merhaba, okulların açılmasına az kaldı ben de TYT matematik branş denemelerine başlayayım diye düşündüm. Hem benim süre yonetimimi gelistirebilecek hem de eksikliklerimi video çözümleri ile kapatacak kaliteli soruların oldugu matematik branş denemesi onerebilir misiniz? En az 10'lu olursa iyi olur. Ben bilgi sarmal dusundum ama sizin de düsüncelerinizi almak isterim.
@333365 hocam müsait olduğunuzda önerinizi almak isterim :)

Endemik, 345, Acil öneririm hepsinin soruları kaliteli ve çözümlü. Bilgi Sarmalı pek önermiyorum biraz fazla kolay diye düşünüyorum.
345'in ilk 6 denemesi bilgi sarmaldan daha kolay. Ayrıca 345'in video çözümü bilgi sarmaldan daha güzel.
Bilgi Sarmalın video çözümünü bir kadın zorla yapıyormuş gibi anlatıyor, güzel değil yani.

345'in ilk 6 denemesi bilgi sarmaldan daha kolay. Ayrıca 345'in video çözümü bilgi sarmaldan daha güzel.
Bilgi sarmalın video çözümünü bir kadın zorla yapıyormuş gibi anlatıyor, güzel değil yani.

345'in 12. denemesini yaptım en zorunu 30,75 netim çıktı ama çok fazla sürem gitti senenin başı olarak dusundugumuzde net sayısı iyi gibi geldi fakat süre sıkıntısı var hocam o da zamanla olur inşallah @Altın Ayıcık Haribo

80-90 dk civarında hocam.

Sorular çok uzun ve yorucu geldi bana sonlara doğru hele

Denemeleri belirli bir süre ile çözseniz daha iyi olur. Süre bittikten sonra bakamadığınız veya çözemediğiniz soruları çözmeyi deneyin. Süre kısıtlaması olunca insan hızlı çözmeye alışıyor. 60 ila 75 dk arası süre ideal. Ayrıca 80-90 dk da 30 net başlangıç için güzel.

Denemeleri belirli bir süre ile çözseniz daha iyi olur. Süre bittikten sonra bakamadığınız veya çözemediğiniz soruları çözmeyi deneyin. Süre kısıtlaması olunca insan hızlı çözmeye alışıyor. 60 ila 75 dk arası süre ideal. Ayrıca 80-90 dk da 30 net başlangıç için güzel.

Hocam teşekkür ederim moral oldu cumleleriniz :) o kafamda var o civarda sure tutup bitince anında bırakmak ilk denemelerimdi bunlar, onu da yapacağım hızlı çözmek açısından faydası olur. Hocam bu arada sanırım bu sene sınava girdiniz yerlestirmelerde inşallah istediğiniz yer gelmiştir malum muhendislikler uçtu, yığılmalar ayrı bir dert oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı