TYT matematik deneme önerisi

experen0

Decapat
Daha fazla  
Netlerim 15-20 arası değişiyor. Geometride doğruda, üçgende açı ve dik üçgen bitti hala ilk konulardayım diyebilirim. Bu konulardan çıkarsa genelde yapıyorum 1 veya nadiren 2 tane de buradan geliyor. Matematik kısmında ise eksiğim konu olarak yok, bazı problem çeşitlerinden soru çözmem lazım o kadar. Deneme ile beraber bir problem fasikülü ve bir soru bankasını beraber götürmeyi düşünüyorum. Problem için elimde Acil fasikül (İlaç değil normal Acil) soru bankası olarak da 3D var. (bir kısmı çözülmüş dolayısıyla verimli olur mu bilmiyorum silip yeniden çözmekle uğraşacağım galiba). 3D olmazsa Apotemi veya Orijinal'den birisini alıp çözmeyi düşünüyorum.
TYT Matematik denemesi için ise elimde Orijinal var ama ilk önce bir denemeyi komple bitirip ondan sonra diğerine geçmekten ziyade iki tane ya da 3 tane denemeyi alıp ilk önce birisinin ilk denemesi sonra diğerinin ilk denemesi, sonra ikisinin de sırayla ikinci denemesi diye gitmeyi düşünüyorum ama siz ilkini tavsiye ediyorsanız onu da düşünebilirim. TYT matematik denemesi olarak ne önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı