TYT matematik dersleri iki farklı hocadan dinlenmeli mi?

ZEROX67

Hectopat
Arkadaşlar, matematiğim çok iyi olmadığı için ve TYT kampını daha iyi anlamak için iki farklı hocadan dinlemek istiyorum. Mert Hoca ve Bıyıklı Matematik kanallarını izlemeyi düşünüyorum. Mert Hoca'nın kitabını aldım onu değiştiremem ama Bıyıklı Matematik yerine önereceğiniz bir hoca var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam çok mantıklı olur TYT matematik konuyu anlamaktan çok sorulara yaklaşma, problemlere bakış açısı vs ön planda o yüzden; sıfır konumda iseniz kolay ve orta bir kaynak alın, ve çift hoca iyi olacaktır. Sorulara bakış açısı yaklaşma vs olarak perspektif kazandırır.

Ek olarak mert hocanın konu anlatımları ve soru bankalarını ben çok beğendim, bıyıklı matematiği daha önce dinlemedim. Ne desem yalan olur.

Hocam bir mert hocayı dinleyin bir de kaliteli bir soru bankasının çözümlerini izleyin bence.

Hocam matematik açısından sıfır olan biri için zor bir kaynak değil mi 3D? 345 bilgi sarmal giriş seviyesi için daha mantıklı değil mi?

Eyup b ve 3d konusunda cok haklisin. İzlenecek bir kanal varsa matematik adina o da eyup hoca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…