TYT Matematik elenmesi gereken konular nelerdir?

Hocam bende diyorum ki eğer bunu başarabilirsem ne yapacaksınız? Bu kadar net konuşuyorsunuz ya, sorduğum soruya cevap verebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ne yapmamı bekliyorsunuz? Hiçbir şey yapmam tabii ki de başarıp başarmamanız sizi etkiler sadece.

Ne yapmamı bekliyorsunuz? Hiçbir şey yapmam tabii ki de başarıp başarmamanız sizi etkiler sadece.
Hocam demek istediğim şuydu, bu kadar net konuşuyorsunuz sadece bilmek istiyorum bunu başarabilirsem siz ne yapacaksınız? Geri adım atmanıza lüzum yok çünkü kesin konuşuyorsunuz.

Hocam demek istediğim şuydu, bu kadar net konuşuyorsunuz sadece bilmek istiyorum bunu başarabilirsem siz ne yapacaksınız? Geri adım atmanıza lüzum yok çünkü kesin konuşuyorsunuz.
Dostum ne yapmamı bekliyorsun halen anlamadım. Dediğim gibi çok düşük bir ihtimal. Bu konuyu 1 ay önce falan açsaydınız daha çok şansınız vardı.

Dostum ne yapmamı bekliyorsun halen anlamadım. Dediğim gibi çok düşük bir ihtimal. Bu konuyu 1 ay önce falan açsaydınız daha çok şansınız vardı.
Sıfır olduğumu bende biliyorum, temelim yok sadece kendime olan inancım var. Ben bu işi sıfırdan başarırsam veya başaramazsam tabii ki sana veya başka birisine etkisi olmaz ama bu kadar kesin konuşan birinin arkasındaki yorumu çok merak ediyorum. Tanrı'dan vahiy mi aldınız yoksa sadece tahmin mi yürütüyorsunuz onu merak etmiştim. Çünkü başarabilme payım %1 olsa bile var diye düşünüyorum.

Hocam kusura bakma ama çok düşük bir ihtimal. Fenerin şampiyon olma ihtimali daha fazla. Ancak günde 15 saat falan çalışabilirseniz sizin için tabii ki de daha iyi olur.

Çok karamsar konuşuyorsun. Ders çalışmaya geçen hafta başladım tüm dersleri ayn anda götürüyorum. Liseye 9. Sınıfta gittim sadece temelim 0 olarak 1 haftada 10-15 netlere geldim matematikde. Bir insan kafaya koyarsa yapamayacağı hiçbir şey yok.

@hogwartscanavarı Hocam konudan bağımsız umarım ceza yemem. Bıyıklı matematik 10 günde tyt kampı izleyip bir de kitabı alsam tam olarak tyt matematik oturtabilir miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…