TYT Matematik elenmesi gereken konular nelerdir?

Hocam temelinizi bilmediğim için isabetli öneri yapamayacağım. Temeliniz nasıl?
İlk 12 konu dediğimiz konuda bi sıkıntım yok genel olarak. Ama nedense bazı yerlerde eksik kaldı gibi hissediyorum. Geometride de aynı şekilde eksiklerim var. Deneme alıp tam manasıyla bi check-up mı yapsam diye düşünüyorum.

Hocam deneme çözün kesinlikle. Denemelerde çıkan yanlışlara göre konu çalışın bence. Yani konu tekrarı yapın ardından test çözün. Sonra bir daha deneme çözün ve o konuda yanlış yapıyor musunuz bakın.

Hangi yayının denemesini alayım sizce? Bilgi Sarmal'ın matematik denemesi ağır gelir mi en başta acaba?

20 Net için üçgen dışındaki geometriyi, fonksiyonları ve PKO elesen yeterli olur geriye kalan konulardan elediklerin çok kolay da gelebilir ona göre hepsine çalış 3-5 tane kolay gelen sorular çalışmadığın konulardan gelirse boşa net kaybı. 2 Ayda 3 netlerden 20 netlere çıkmak ne kadar mümkün orası ayrı tartışma konusu. En az 5 soru falan sayısal mantık geliyor kalem oynatmadan gözünüz ile hesapladığınız.

Hangi yayının denemesini alayım sizce? Bilgi Sarmal'ın matematik denemesi ağır gelir mi en başta acaba?
Deneme çözmediğim en azından çözecek seviyeye gelmediğim için bu soruyu cevaplamam yanıltıcı ve saçma olur. Bence yeni bir konu açın en iyisi.

Hocam mantık çok kolay bir konu olduğunu yazmışlar ancak artık böyle basit konuları harmanlayarak soruyorlar yani siz yine de 30 dk ayırıp öğrenin ama mesela mantık ve binom aynı soruda olursa yapamayabilirsiniz.

TYT Türkçe dil bilgisi için kaç saat çalışılmalı? Çözmem gereken test kitapları ve hoca öneriniz var mı?

Pkbo dışında eleme yapma. Zaten geometri yapmayacaksın işini garantiye al.

Pkbo dışında eleme yapma. Zaten geometri yapmayacaksın işini garantiye al.
Valla hocam içimden bir ses mezuna kalacak bu iş diyor istemsizce. Mezuna da kalırsak yazın çok sağlam zorlayacam kendimi yoksa başka türlü olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…