aurora5986 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #21 VIN dedi: Kasıma ertelemeye gerek yok, Eyüp B'nin anlatımını izleyip çözmeye başlayabilirsiniz. TYT için çok fazla soru bankası çözmüş olursunuz. Konular oturana kadar soru çözüp sonrasında deneme çözmeniz daha iyi olacaktır. YKS 2024 sayısalda 600 küsur, bin değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mezuna kalacağım. AYT'ye hiç başlangıç atmamıştım geçen sene, sadece TYT'yi 3-4 ay yarım yamalak çalıştım. Matematik netlerim 10-20 arası değişiyordu. Eyüp b ağır gelir mi? (geçen sene mert hocadan ilerlemiştim.)
VIN dedi: Kasıma ertelemeye gerek yok, Eyüp B'nin anlatımını izleyip çözmeye başlayabilirsiniz. TYT için çok fazla soru bankası çözmüş olursunuz. Konular oturana kadar soru çözüp sonrasında deneme çözmeniz daha iyi olacaktır. YKS 2024 sayısalda 600 küsur, bin değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mezuna kalacağım. AYT'ye hiç başlangıç atmamıştım geçen sene, sadece TYT'yi 3-4 ay yarım yamalak çalıştım. Matematik netlerim 10-20 arası değişiyordu. Eyüp b ağır gelir mi? (geçen sene mert hocadan ilerlemiştim.)