Mert Hoca gayet güzel anlatıyor hemde alışılmış bir hoca olduğu için. Mert Hocayı öneririm.Merhaba TYT matematiğe başlayacağım. Bıyıklı matematik ile mert hoca arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi anlatıyor? Çok kararsız kaldım.
Bıyıklı matematiğin temel atma kampına şu anda izliyorum onu bitirdikten sonra Mert hoca'ya mı geçeyim bıyıklı matematiğim sizce hangisi daha iyidirTemelin kötüyse Bıyıklı mattan temel atma kampını izle sonra Mert hocaya geç. Değilse direkt Mert hocaya geç
Valla ben Mert hoca ile çalışıyorum bıyıklıyı ise hiç dinlemedim. Bir konu seçip onu her iki hocadan da dinleyin hangisi daha aklınıza yatarsa onla devam edin. Seçeceğiniz ilk konu değil de bölme-bölünebilme olabilir mesela.Bıyıklı matematiğin temel atma kampına şu anda izliyorum onu bitirdikten sonra Mert hoca'ya mı geçeyim bıyıklı matematiğim sizce hangisi daha iyidir
Merhaba TYT matematiğe başlayacağım. Bıyıklı matematik ile mert hoca arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi anlatıyor? Çok kararsız kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.