snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 933 22 Eylül 2025 #1 Merhaba TYT matematiğe başlayacağım. Bıyıklı matematik ile mert hoca arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi anlatıyor? Çok kararsız kaldım.
Merhaba TYT matematiğe başlayacağım. Bıyıklı matematik ile mert hoca arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi anlatıyor? Çok kararsız kaldım.
Temsa Hectopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 1.224 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Adana, Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T5 V23.1.2 15,6 FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat Led Ekran 32 GB (2x16) DDR5 1.1V 4800MHZ SODIMM Nvidia Geforce RTX 4060 Max Performance 8GB GDRR6 128-BİT DX12 1TB Samsung PM9A1 M2 SSD (Okuma: 7000MB/s, Yazma: 5100 MB/s) Intel Raptor Lake Core i5-13500HX 14C/20T; 24MB 3.50 GHZ, Max 4.70 GHZ 55W Cinsiyet Erkek Meslek 3D Modelleme, Oyun Geliştiricisi, YouTuber... 22 Eylül 2025 #2 snowman0 dedi: Merhaba TYT matematiğe başlayacağım. Bıyıklı matematik ile mert hoca arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi anlatıyor? Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Mert Hoca gayet güzel anlatıyor hemde alışılmış bir hoca olduğu için. Mert Hocayı öneririm.
snowman0 dedi: Merhaba TYT matematiğe başlayacağım. Bıyıklı matematik ile mert hoca arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi anlatıyor? Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Mert Hoca gayet güzel anlatıyor hemde alışılmış bir hoca olduğu için. Mert Hocayı öneririm.
IvenLu Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #3 Temelin kötüyse Bıyıklı mattan temel atma kampını izle sonra Mert hocaya geç. Değilse direkt Mert hocaya geç
Temelin kötüyse Bıyıklı mattan temel atma kampını izle sonra Mert hocaya geç. Değilse direkt Mert hocaya geç
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.988 Yer İstanbul 22 Eylül 2025 #4 TYT için Şenol veya Mert AYT içinse eski 2019-21 arası bıyıklı matematik videoları.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #5 Bıyıklı Matematik öneririm.
snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 933 22 Eylül 2025 #6 IvenLu dedi: Temelin kötüyse Bıyıklı mattan temel atma kampını izle sonra Mert hocaya geç. Değilse direkt Mert hocaya geç Genişletmek için tıkla... Bıyıklı matematiğin temel atma kampına şu anda izliyorum onu bitirdikten sonra Mert hoca'ya mı geçeyim bıyıklı matematiğim sizce hangisi daha iyidir
IvenLu dedi: Temelin kötüyse Bıyıklı mattan temel atma kampını izle sonra Mert hocaya geç. Değilse direkt Mert hocaya geç Genişletmek için tıkla... Bıyıklı matematiğin temel atma kampına şu anda izliyorum onu bitirdikten sonra Mert hoca'ya mı geçeyim bıyıklı matematiğim sizce hangisi daha iyidir
IvenLu Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #7 snowman0 dedi: Bıyıklı matematiğin temel atma kampına şu anda izliyorum onu bitirdikten sonra Mert hoca'ya mı geçeyim bıyıklı matematiğim sizce hangisi daha iyidir Genişletmek için tıkla... Valla ben Mert hoca ile çalışıyorum bıyıklıyı ise hiç dinlemedim. Bir konu seçip onu her iki hocadan da dinleyin hangisi daha aklınıza yatarsa onla devam edin. Seçeceğiniz ilk konu değil de bölme-bölünebilme olabilir mesela.
snowman0 dedi: Bıyıklı matematiğin temel atma kampına şu anda izliyorum onu bitirdikten sonra Mert hoca'ya mı geçeyim bıyıklı matematiğim sizce hangisi daha iyidir Genişletmek için tıkla... Valla ben Mert hoca ile çalışıyorum bıyıklıyı ise hiç dinlemedim. Bir konu seçip onu her iki hocadan da dinleyin hangisi daha aklınıza yatarsa onla devam edin. Seçeceğiniz ilk konu değil de bölme-bölünebilme olabilir mesela.
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 3.009 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #8 snowman0 dedi: Merhaba TYT matematiğe başlayacağım. Bıyıklı matematik ile mert hoca arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi anlatıyor? Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... TYT mat mert hoca AYT mat Eyüp b
snowman0 dedi: Merhaba TYT matematiğe başlayacağım. Bıyıklı matematik ile mert hoca arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi anlatıyor? Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... TYT mat mert hoca AYT mat Eyüp b