TYT matematik için 2 kitap bitirmek yeterli olur mu?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Şuan hali hazırda 345 çözüyorum. Yaklaşık 4 konusunu da bitirdim sayılır. Bu kitaptan sonra biraz daha kolay olsun, çok zor sorular olmasın, sorular bıktırmasın diye Mikro Orjinal TYT mat alacağım. O çok daha kolay olacağı için daha hızlı biter. Bu sene içerisinde 345'i bitirip, yaz tatilinde de Mikro Orjinali alıp yazdan itibaren yaklaşık 3 aylık boşlukta bitirmeyi, 12. sınıfa geçince de artık matematik kısmını denemelerle halletmeyi düşünüyorum. Mantıklı mıdır? Genel deneme çözmeye korkuyorum çünkü TYT fenim çok kötü. Aynı zamanda Türkçe kısmında da eksiklerim var. Konu dağılmadan başlıkta da olduğu gibi mantıklı mı?

Eğer mantıklıysa sizce sebebini, değilse neden olmadığını, mantıklı ama yanlış kitap tercihleri ise sizin tavsiyelerinizi yazar mısınız?

Erken başlamanız güzel. Kendinizi bu kadar erkenden zorlamaya gerek olmadığını düşünüyorum. TYT Fen birkaç konu haricinde kısa sürede iyi seviyeye getirilebilir. Sizin için 2 kitap yeterli şu anda, 12'ye geçince başka kaynaklar da çözersiniz.

TYT mat için adamakıllı 1 tane kitap çözmek yeterli. Daha sonrasında denemelere geçip hızlanacaksın. Ayt içinse tam tersi çözebileceğin kadar test kitabı çöz deneme çözmesen bile olur süre sıkıntısı olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…