TYT matematik için direkt 3D alınır mı?

Kronikus

Centipat
Daha fazla  
Çok bir kaynak çözmedim, 4K'nın bir kısmını çözdüm sadece ama denemelerde 25 30 civarı geliyor. Direkt 3D geçilir mi ya da başka ne alabilirim? (TYT matematik için)

4K, 3D'nin yan yayını zaten. Farklı soru tipleri için orijinal (ilk tercihim) veya barış öneririm senin seviyene.

3D TYT matematiğin ortalama bir yayını zaten başlayabilirsin.
3D ayt kısmında zor bir yayın büyük oranda.

Çok bir kaynak çözmedim 4K'nın bir kısmını çözdüm sadece ama denemelerde 25 30 civarı geliyor direkt 3D geçilir mi ya da başka ne alabilirim?

4K, 3D'nin yan yayını zaten. Farklı soru tipleri için orijinal (ilk tercihim) veya barış öneririm senin seviyene.

Öyle de olsa 4K'nin ÖSYM tipi harici soruları çözmek cok sıkıcı zaman kaybı gibi geldi 345 orijinal ya da 3D oneriyorlar hep arada kaldim son deneme de 30 net gelince 3D'ye yakinlastim da yine de sormak istedim ama hala zor olduğu icin alma diyenler var.

Orijinal al. 3D alırsanda zorlanmazsın 30 yapıyorsun 3D için gayet yeterli.

25-30 net az buz değil. Şu an bu netlerdeysen bil ki yılbaşına kalmadan 35'i geçeceksin. Yola devam.

Alacaksan 3D tyt vdd al. Onun soruları daha kaliteli ama bence ona da gerek yok. Çünkü zaten eyüp b kampından bu kitabı çözüyor. Hocayla beraber çözebilirsiniz ama dediğiniz gibi belki başka bir soru bankasına gerek yoktur bunu ancak siz bilebilirsiniz. Yanlış veya boş bıraktığınız sorular hangi konudan, neden yanlış veya boş bıraktınız, süreniz mi yetmiyor, yoksa dikkat hatası mı yapıyorsunuz ya da gerçekten soruyu anlamıyor musunuz? Geometriniz nasıl? Bu soruları cevaplarsanız daha iyi karar verebilirsiniz soru bankasına ihtiyacınız olup olmadığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…