TYT matematik için direkt 3D alınır mı?

Alacaksan 3D TYT vdd al. Onun soruları daha kaliteli ama bence ona da gerek yok. Çünkü zaten Eyüp b kampından bu kitabı çözüyor. Hocayla beraber çözebilirsiniz ama dediğiniz gibi belki başka bir soru bankasına gerek yoktur bunu ancak siz bilebilirsiniz. Yanlış veya boş bıraktığınız sorular hangi konudan, neden yanlış veya boş bıraktınız, süreniz mi yetmiyor, yoksa dikkat hatası mı yapıyorsunuz ya da gerçekten soruyu anlamıyor musunuz? Geometriniz nasıl? Bu soruları cevaplarsanız daha iyi karar verebilirsiniz soru bankasına ihtiyacınız olup olmadığına.

Ya matematikte süre sıkıntısı çekmiyorum fonksiyon ve olasılık harici tüm soruları istisnalar harici yapıyorum gidenler de dikkatten gidiyor geometride eksiğim var 4ten fazlasına çıkamadım da yine de mat soru çeşidi görmek icin test kitabi düşünüyorum.

Ya matematikte süre sıkıntısı çekmiyorum fonksiyon ve olasılık harici tüm soruları istisnalar harici yapıyorum gidenler de dikkatten gidiyor geometride eksiğim var 4ten fazlasına çıkamadım da yine de mat soru çeşidi görmek icin test kitabi düşünüyorum.
Yani o zaman soru bankası gerektirecek bir durumunuz yok bence. Deneme yeterli gibi ya da sadece eksik olduğunuz konular için fasikul alabilirsiniz. Matematik yerine geometri kitabı çözmek çok daha faydalı olur sizin için.

Onda bilgi eksiğim var ve ciddi anlamda çalışamıyorum geometri soru ve deneme çözerek halledebilir miyim yoksa illa konu sart midir?

Yani o zaman soru bankası gerektirecek bir durumunuz yok bence. Deneme yeterli gibi ya da sadece eksik olduğunuz konular için fasikul alabilirsiniz. Matematik yerine geometri kitabı çözmek çok daha faydalı olur sizin için.

Gereksiz uzun gibi geliyor bir kısmını izlemiştim kitabı da var da bilmiyorum tekrar denerim büyük ihtimalle sağ olun.
Hocam öyle ama çok pratik kazandırıyor.Bir de tyt geometri konularından ayt'de de soru gelebiliyor. O yüzden asla yabana atılmaması gerekiyor bu yüzden gereken emek verilmeli. Pişman olmazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı