YDT öğrencisiyim ve AYT'ye girmeyeceğim. AYT için zaten fonksiyonların çok önemli olduğunu biliyorum ama TYT de ne kadar gerekli olur onu bilmiyorum. Fonksiyonlar üzerinden kaç soru gelir benim 20 net hedefim var 2 soru kaçırsam da sıkıntı olmaz.
YDT öğrencisiyim ve AYT'ye girmeyeceğim. AYT için zaten fonksiyonların çok önemli olduğunu biliyorum ama TYT de ne kadar gerekli olur onu bilmiyorum. Fonksiyonlar üzerinden kaç soru gelir benim 20 net hedefim var 2 soru kaçırsam da sıkıntı olmaz.
Şu anda YDS çıkmışları çözüyorum netler 65-70 arası geliyor. YDT ise son 6 yılın çıkmışlarını çözmüştüm geçen aylarda, netler 70-75 arasıydı. YDS çıkmışları çözdükten bilgi dağarcığım genişlediği için YDT'den herhalde şu an 75 net falan minimum yaparım diye düşünüyorum.