C_comce Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 24 13 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar merhaba kolay-orta-zor TYT matematik kaynak önerir misiniz? (temelim var ama iyi değil 10.sınıfım, yaz tatilinde bitirip 11.sınıfa kafam rahat girmek istiyorum) ben biraz araştırma yapıp birkaç öneri aldım sizin düşünceleriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2024
Arkadaşlar merhaba kolay-orta-zor TYT matematik kaynak önerir misiniz? (temelim var ama iyi değil 10.sınıfım, yaz tatilinde bitirip 11.sınıfa kafam rahat girmek istiyorum) ben biraz araştırma yapıp birkaç öneri aldım sizin düşünceleriniz nelerdir?
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #2 345'ten başlayabilirsin. Daha sonrasında Bilgi Sarmal, 3D ve Orijinal iyi olabilir.
C_comce Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 24 13 Mayıs 2024 #3 Güllaç dedi: 345'ten başlayabilirsin. Daha sonrasında Bilgi Sarmal, 3D ve Orijinal iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler, birşey daha soracağım bilgi sarmal, 3d, orjinal hangi gruba girer zorluk olarak
Güllaç dedi: 345'ten başlayabilirsin. Daha sonrasında Bilgi Sarmal, 3D ve Orijinal iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler, birşey daha soracağım bilgi sarmal, 3d, orjinal hangi gruba girer zorluk olarak
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 C_comce dedi: teşekkürler, birşey daha soracağım bilgi sarmal, 3d, orjinal hangi gruba girer zorluk olarak Genişletmek için tıkla... Orijinal zor grubuna girer. Bilgi sarmal orta-zor diyebilirim. 3D ise orta denilebilir.
C_comce dedi: teşekkürler, birşey daha soracağım bilgi sarmal, 3d, orjinal hangi gruba girer zorluk olarak Genişletmek için tıkla... Orijinal zor grubuna girer. Bilgi sarmal orta-zor diyebilirim. 3D ise orta denilebilir.