TYT matematik için kaynak önerisi

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Ben hiç matematik yapamıyorum. TYT'de başlangıç için YouTube'dan falan hangi kanalı izlemek mantıklı olur? 10 net matematik çıkarsam yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiç matematik yapamıyorum. TYT'de başlangıç için YouTube'dan falan hangi kanalı izlemek mantıklı olur? 10 net matematik çıkarsam yeter.
Başlangıç için uygun mu bilmiyorum ama Eyüp B hocamın 3D TYT VDD serisini izle. Soru kaçırmassın

Eyüp b başlangıç için uygun değil. Daha orta üst seviye. Çözdüğü sorularda herşeyin tamamen açıklamaz, izleyicinin belli bir bilgi birikimi olduğunu varsayar.
Haklısın. Ben izliyorum mala anlatır gibi değil. Her şeyi açıklamıyor ve çözdüğü sorularda daha konunun girişinde olmasına rağmen biraz üst düzey sorular oluyor. Ama kesinlikle vakit kaybı değil. Eyüp B'yi izleyip de rahatlıkla anlaşılabiliyorsa izlenmeli. İzlemeyen çok şey kaybeder. Problemleri bu hocamdan izledim ve soru kaçırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…