TYT matematik için kaynak önerisi

Bynie35

Centipat
Daha fazla  
Temelim zayıftı o yüzden ilk başta Antrenmanlarla Matematik 1'i bitirdim şu anda kaynak arıyorum ama karar veremedim hedefim yüksek değil yani çok zor kaynaklara gerek yok, aktif matematik, matematiğin ilacı veya 345 denmiş çoğu konuda hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz var mı?

Ben 10.sınıfım 345 var çok memnunum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onun ikinci kitabı da vardı sanırım oradan devam edebilirsin ya da aktif yayınları da olabilir

Hocam eğer Antrenmanlarla Mat-1 tarzı olsun isterseniz Matematiğin İlacı eğer biraz zorlasın diyorsanız 345 yayınları gayet iyidir.

Hocam Antrenmanlarla Matematik'i bitirdikten sonra aktif çözmek bayağı zaman kaybı olur. Burada bence en mantıklısı kesinlikle 345 yayınları. Çünkü sana tek bir kitabın içinde kolaydan zora kadar tüm soru çeşitlerini gösteriyorlar.

Onun ikinci kitabı da vardı sanırım oradan devam edebilirsin ya da aktif yayınları da olabilir.

Evet var ama açıkçası anlatımlarını falan hiç beğenmedim kitabın farklı kaynağa yönelmek istiyorum.

12. sınıf başı şenol hocanın merhaba TYT almıştım o duruyor videodada var çok zor değil acaba onu da çözüp 345 alsam benim için daha mı iyi olur diye düşünüyorum.

345'te karar verdim yağmursuz bir gün olduğunda gidip alacağım teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…