TYT matematik için kaynak ve hoca önerisi

isoyorilmayali

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 12. sınıfa geçtim ve yazı iyi değerlendirmek istiyorum. TYT matematiği halledip az da olsa rahatlama niyetindeyim ama hangi hocadan, hangi kaynaktan çözüm yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Mert Hoca'dan TYT kampını izlemeyi düşünüyorum ama bilemiyorum kararsızım. Çok fazla uzatıyor diye negatif yorumlar okudum ama hocanın anlatımı vs. gayet iyi geldi bana. Ne dersiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence ilerleme yolunu çok güzel anlatıyor. Bu rehber videosunun yardımcı olacağını düşünüyorum.

Ben matematikten kamp takip etmemiştim ama Eyüp B.'nin VDD' sinden takip eden arkadaşlarım çok öneriyorlardı. Soru bankası olarak Orijinal, 345 ve 3D bakabilirsiniz hepsi kalitelidir. Ben şahsen Orijinal Yayınları'nı tavsiye ederim.

Ben matematikten kamp takip etmemiştim ama Eyüp b.'nin Vdd'sinden takip eden arkadaşlarım çok öneriyorlardı. Soru bankası olarak orijinal, 345 ve 3D bakabilirsiniz hepsi kalitelidir. Ben şahsen orijinal yayınları'nı tavsiye ederim.

Kaç kitap almalıyız sizce ben 10 15 net civarı yapıyorum hocalar 3-4 kitap bitirin dedi.

Ben 25 net civarlarında başlayıp direkt denemelere geçtim. Sadece Orijinal'den belli başlı konuları çözmüştüm. Senin için daha net olması adına iki kaynak bitirip denemelere geçmeni tavsiye ederim. 3-4 kitap AYT adına gerekli ben 5 kitap çözdüm AYT'den. Ama TYT için 3-4 gereksiz kaçar diye düşünüyorum.
Kaç kitap almalıyız sizce ben 10 15 net civarı yapıyorum hocalar 3-4 kitap bitirin dedi.

(Geometrisiz) 2 gün önce matematikten 30 soruda 23 net yaptım. Eğer çok büyük hedefleriniz yoksa 4 kitap bence ağır kaçar. Tek bir konuyu 4 kitaptan bitireceksiniz ve yaklaşık 10'a yakın konu var. Yani çok ciddi bir emek sarf etmek gerekiyor. O yüzden ben 3 tanenin yeterli olduğunu düşünüyorum.

1*Konuyu öğrenmek için Mikroorjinal,
2*konuyu pekiştirmek için kolay bir kaynak ENS ya da Matematiğin ilaci
3*345 yayınları. Kolay orta zor diye gidiyor. Tam tadında.

Bu 3 kitabı bitiren birisi artık branş denemelerine geçebilir bence.

Ben matematikten kamp takip etmemiştim ama Eyüp b.'nin Vdd'sinden takip eden arkadaşlarım çok öneriyorlardı. Soru bankası olarak orijinal, 345 ve 3D bakabilirsiniz hepsi kalitelidir. Ben şahsen orijinal yayınları'nı tavsiye ederim.

Şimdi hocam Eyüp B'yi düşündüm. Ama bence benim seviyemin bayağı üstünde kalan bir hoca. Beni TYT mat denemesine koy 5 net yapamam o seviyedeyim.

Şimdi hocam Eyüp B'yi düşündüm. Ama bence benim seviyemin bayağı üstünde kalan bir hoca. Beni TYT mat denemesine koy 5 net yapamam o seviyedeyim.
Belirli bir temeliniz varsa (Dört işlem, denklem kurma ve çözme, üslü - köklü sayıların temel kuralları vb.) Selim Yüksel'den ilerlemenizi öneririm. En azından bir iki tane videosunu izleyin derim. Beğenirseniz devam edin. Selim Hoca'nın soru bankası da var, Miray Yayınlarında. Dersi izleyip ardından o kitaptan çözerek TYT Matematik için sağlam bir temel inşa etmiş olursunuz.

Mert hocadan dinleyip geçin o zaman. Negatif yorumları salla sen başla ordan beğenmezsen değiştirirsin de sanmıyorum.

TYT Matematikten 3-4 kitap bitireceğinizi düşünüyorsanız ya günde 15 saat çalışıyorsunuz ya da hayal dünyasında yaşıyorsunuz. 1 en fazla 2 kitap bitirin ama konuları özümseyin bu sayede netleriniz başka kitaba gerek olmadan 25e çıkar zaten. Üzerine yaptığınız herhangi uyduruk bir geometri çalışmasıyla ve bol deneme çözümüyle en az 33 ü bulacağınızı garanti ederim. Geometriyi oturtup eksiklerinizin üzerine gittiğinizde 37-38 ler hayal olmayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı