TYT matematik için Mert Hoca mı Eyüp B. mi?

Bu AYT'de 30+ üstü yapabilmek için gerçekten iyi olmak gerek matematikte. Merak ettim AYT bu kadar iyiyken TYT'de nasıl 13-3 işaretleyebildin süre mi yetişmedi?
selamlar reis bende 0im meslek lisesinde okduum cok gormedim matematik eyup hocayla gitcem eyup hocanin tyt mat 3d defteri yeterlimidir almam lazimmi yada senin gibi netler yapababilmek icin nasil calismaliyim sen nasil calisdin

Mert hoca için karar kılmıştım ama internet dünyası veryansın etmiş mert hoca için.
ben en son 2005te matematik gördüm. şimdi bu tyt'de şu kadar netim var deniyor o nedir onu bile bilmiyorum. sınava girmişler de kazanamayanların neti mi, yoksa kitapcılardan aldıgımız deneme yapraklarının neti mi vs. Bilgim sıfır. Bildigim tek şey kitapcıda karşıma cıktı açı yayınlarını tyt dönem başı deneme sınavını çözdüm. sözeller neredeyse full ama matematik 2 net. fen bilimleri tamamı boş.

35 gündür iki tane sıfır kampı bitirdim bıyıklı matematik ve daha uzun olan rehbet matematik. o 2 dogru da oradan ogrendiklerimle oldu zaten. eyup b 3d yayınları vdd aldım. basladım ama daha ilk 2 sayfadaki örnekler bile oldukca kazık. anladıgım için cok mutlu oldum sıfır kampında iyi anlatmışlar dedim ama korktum yine de. Bu kadar orta seviye kazık örnekler veriyorsa, ileriki konularda ne olacak?

eyup b için sıfır insana uygun degil diyorlardı. Bu dogru olabilir mi?
mert hoca bu kadar çok yerin dibine sokuluyorken ona başlamalı mıyım?
dün planımı değiştirdim. marta kadar haftada 50-60 saat sadece matematik ve geometri çalışacagım son ay fizik eklenebilir. sözeller ve fen bilimleri sona. hallederim.
bana umut verdiniz 7-8 ay kala ayt 32 net deyince. Ben de deneyebilirim çünkü rehber matematik sayesinde matematiğe aşık oldum.

Mert hoca ile derece mümkün mü? yoksa eyup b için bir sekilde anlarım belki diyerek devam mı etsem. Ayaklaırm geri geri gidiyor ama eger mecbur isem kendimi ikna eder otururum eyup hocanın basına.
Niyetim 15 sene sonra yeniden üniversiteye başlamak ve EA 3-4 bin yapmak.
Sözellerimle cok güveniyorum. <3

Söylediklerinize göre ortaokul temeliniz olmadığı için Eyüp B size uygun değil evet. Mert Hoca ile de gidebilirsiniz size bağlı derece yapılıp yapılmayacağı hocaya değil.

Selamlar reis bende 0'im meslek lisesinde okduum cok gormedim matematik Eyüp hocayla gideceğim Eyüp hocanin TYT mat 3D defteri yeterli midir almam lazimmi ya da senin gibi netler yapababilmek icin nasıl calismaliyim sen nasıl calisdin

Ortaokuldan bile temeliniz yoksa Eyüp B size uygun değil maalesef onun dışında lise temeli gerektirmiyor zaten bilmiyormuşsunuz gibi anlatıyor. TYT için çok fark etmez beğendiğiniz hocadan gidin.

Ne yaptın acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…