TYT matematik için nasıl bir yol izlenmeli?

Segarbn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. TYT matematik ilk 12 konuyu bitirdim ve tekrar ediyorum (345 ve 1 MEB kaynağının ılk 12 konusunu çözdüm). Cumartesiye kadar Bilgi Sarmal'dan konu tekrarını yapmış olurum ama daha AYT'ye başlayamadım ve matematik netlerim tahminen 10-15 netlerde ve hedefim 30 netlerın üzerine çıkmak. Bir tavsiyeniz var mı?

Merhaba ilk 12 konu dışında günlük problem çözümü de yapman gerekir bu tahmini olarak seni 10 net daha yukarı çıkaracaktır problem çözümü nasıl yapmam gerekir diyorsan günlük 15 soru ile başlayabilirsin zamanla arttırırsın.

Merhaba. TYT matematik ilk 12 konuyu bitirdim ve tekrar ediyorum (345 ve 1 MEB kaynağının ılk 12 konusunu çözdüm). Cumartesiye kadar Bilgi Sarmal'dan konu tekrarını yapmış olurum ama daha AYT'ye başlayamadım ve matematik netlerim tahminen 10-15 netlerde ve hedefim 30 netlerın üzerine çıkmak. Bir tavsiyeniz var mı?

Hocam TYT matematikte hedefin yüksek netlerse şu anda yapman gereken en önemli şey kendine problem rutini oluşturmak. Mesela her gün kalktığında güne 15-20 problem sorusu ile başla veya günün ortalarına da atabilirsin ama bunu asla aksatma her gün problem sorusu çöz. Böyle yaparak hem TYT sınavında gelen 10-12 problem sorusunu çözmekle kalmayıp aynı zamanda ilk 12 konunun problem tarzında gelen sorularını da yaparsın.

hocam 12 konuda bir türlü eksik hissediyorum o canımı çok sıkıyor cumartesi günü problem rutini ve ayt ye fonksiyonlar ile başlamayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı