TYT matematik için nasıl bir yol izlenmeli?

CelalBeyTr

Decapat
Daha fazla  
Şu an rehber matematiğin 0'dan matematik kampını izliyorum 12.bölümdeyim fakat ödev testlerini çözemiyorum çünkü kitabım yok. Sadece konu anlatımından sonraki etüt sorularını durdurup çözmeye çalışıyorum. Temel matematik için fazla soru çözemiyorum bu 0'dan matematik kursu bittikten sonra TYT kampına başlayacağım. Test kitabı olarak ne almam gerekiyor? TYT için ve 1 konuyu izledikten sonra hemen kitaptan testinimi çözeceğim kafam çok karışık. Ne yapmalıyım?

Matematiğin ilacı çöze bilirsin bence

Matematiğin ilacı çok kötü bir kitap. Onu önermişler ama sakın alma. 345 al çok iyi.

Matematiğin ilacı çok kötü bir kitap. Onu önermişler ama sakın alma. 345 al çok iyi.

Hocam matematikte berbatsam 345 mi almalıyım yoksa matematiğin ilacını bitirip sonra mı 345 almalıyım?

Hocam matematikte berbatsam 345 mi almalıyım yoksa matematiğin ilacını bitirip sonra mı 345 almalıyım?

Matematiğin ilacındaki sorular çok saçma. Zamanına ve parana yazık olur. 345 en temel seviyeden alıyor. Çözemediğin sorulara da video çözümden bakabilirsin. Matematiğin ilacı kitabının soru çözümü bile çok kötüydü hiç bulaşma bence.

Ayrıca matematiğin kötüyse Mert hoca YouTube kanalını öneririm.

Mert hocanın 2 tane temel kamp var ama.
temelin temeli
ve normal temeli anlatan iki kampı var.

Matematik zero temelin temeliydi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…