toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.937 Makaleler 5 Çözümler 17 31 Mayıs 2021 #11 VenomSnake dedi: Hocam bunlar ne seviyede soru olarak? Genişletmek için tıkla... Apotemi zor ve beyin açıcı, ama şiddetle öneriyorum. Sabah akşam 5 problem TYT için çok iyi gelir. Nego Orta seviyedir. Karekök ise biraz karışık her türden var, en zorundan en basitine kadar.
VenomSnake dedi: Hocam bunlar ne seviyede soru olarak? Genişletmek için tıkla... Apotemi zor ve beyin açıcı, ama şiddetle öneriyorum. Sabah akşam 5 problem TYT için çok iyi gelir. Nego Orta seviyedir. Karekök ise biraz karışık her türden var, en zorundan en basitine kadar.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 31 Mayıs 2021 #12 VenomSnake dedi: Hocam @toomanynights hocamın önerdikleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Nego nasıl bilmiyorum ama karekök eski tarzda sorular soruyor. Başlangıç için karekök olabilir.
VenomSnake dedi: Hocam @toomanynights hocamın önerdikleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Nego nasıl bilmiyorum ama karekök eski tarzda sorular soruyor. Başlangıç için karekök olabilir.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.983 Makaleler 8 Çözümler 264 Yer İstanbul 31 Mayıs 2021 #13 VenomSnake dedi: Hocam @toomanynights hocamın önerdikleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Nego'yu bilmiyorum. Ama diğerleri kalitelidir. Temeli sağlam olmayan birisi için Apotemi zor gelebilir.
VenomSnake dedi: Hocam @toomanynights hocamın önerdikleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Nego'yu bilmiyorum. Ama diğerleri kalitelidir. Temeli sağlam olmayan birisi için Apotemi zor gelebilir.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.490 Makaleler 12 Çözümler 3 31 Mayıs 2021 #14 Konuda yazılanlara ek 1-2 kaynak bitirdikten sonra Acil matematiği öneririm.