gokdenizyldrm Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:49 #1 Yeni 11. sınıfa geçtim temelim hiç denecek kadar yok Rehber Matematik ile Mert hoca arasında kaldım. Siz de önerir misiniz?
Yeni 11. sınıfa geçtim temelim hiç denecek kadar yok Rehber Matematik ile Mert hoca arasında kaldım. Siz de önerir misiniz?
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 5 Dün 22:52 #2 İkisi de iyidir, yazılılardan ve ders içi soru çözümlerinde sana çok şey katar. Daha YKS odaklı ilerlemek istiyorsan Eyüp B'de bakabilirsin.
İkisi de iyidir, yazılılardan ve ders içi soru çözümlerinde sana çok şey katar. Daha YKS odaklı ilerlemek istiyorsan Eyüp B'de bakabilirsin.
Slasher2022 Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 21 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Özellikler : i5-10500H+GTX 1650Ti Klavye: Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Mouse: Rival 3 Kulaklık: Rampage Zengibar Cinsiyet Erkek Dün 22:53 #3 gokdenizyldrm dedi: Yeni 11. sınıfa geçtim temelim hiç denecek kadar yok Rehber Matematik ile Mert hoca arasında kaldım. Siz de önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bıyıklı Matematik, işin piri.
gokdenizyldrm dedi: Yeni 11. sınıfa geçtim temelim hiç denecek kadar yok Rehber Matematik ile Mert hoca arasında kaldım. Siz de önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bıyıklı Matematik, işin piri.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.643 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:14 #4 Bıyıklı matematik öneririm. Yorum geliştirme ve beceri temelli ilerlemek için de Eyüp B. öneririm.