TYT matematik için zor kaynak önerisi

Ahmylz_7

Hectopat
Normalde 5-6 netlerdeyim Eyüp b 3D TYT vdd başladım + yanında 345 TYT mat çözüyorum. 345'in yanında zor bir kaynak önerir misiniz? Beklentim 345 sonrası zor sorularla bakış açısı kazanmak + konuyu pekiştirmek.

En çok 3D, barış ve orijinal öneriliyor, bu kitaplar arasında "zor soruları" iyi olan hangisi sizce?

Not: Kitabın sadece zor olan testlerini çıkartıp, çözmeyi düşünüyorum.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metin yayinlarinin tyt matematik kitabı olabilir. Çok fazla zor soru yok ama yine de tyt ayarinda aorular var

Ben orijinal çözdüm. 4 gün sonra sınava gireceğim.
Matematikten 11. sınıf sonunda 30 32 net yapıyordum.
Şuan 37-40 lardayım.

Ben 3D aldım duruyor evde çözemiyorum. Ayt matematiği var. Altyapım ayt de olduğu için çözebiliyorum ve gerçekten güzel soruları var. Örneğin parabolü oradan bitirdim ve hangi deneme olursa olsun parabol kaçmıyor.

TYT matematiği çok basit buna rağmen 5-6 net yapıyorsanız zor kaynağa uzun vadede geçmenizi önermem TYT netleri zor yükseliyor TYT yapamıyorsanız problemde sorununuz vardır bir problem kampı bitirip 1-2 kaynak çözmeniz lazım en az.

Katılıyorum size ve daha çok branş denemeleri ile hızlı yükseliyor. belki 345 ten sonra konu eksiği ve netinize göre branş denemesine bile geçilebilir.

Metin / Orijinal / Apotemi / 3D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…