TYT matematik ile geometri aynı anda çalışılır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Şu an matematik temelim kötü. TYT matematik çalışıyorum. TYT matematik çalışırken geometride çalışmalı mıyım yoksa TYT matematik bittikten sonra AYT matematik ile birlikte mi geometri çalışmalıyım?

TYT deki geometriyi es geçip AYT de çalışmaya başlarsan daha fazla zorlanırsın. O yüzden şimdiden TYT ile beraber geometri çalış.

TYT'deki geometriyi es geçip AYT de çalışmaya başlarsan daha fazla zorlanırsın. O yüzden şimdiden TYT ile beraber geometri çalış.

TYT matematiği bitirip sonra geometriye TYT'den başlamak demek istemiştim.

Ben TYT Matematik ile TYT Geometriyi aynı anda çalışıp TYT Geometrinin temelini 2 haftada bitirmiştim. Bence ikisi aynı anda yürür ondan yana sıkıntı yok. Ancak TYT Geometriyi yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi es geçme. En azından üçgenleri, doğruda açıları, dikdörtgeni falan bil. TYT Geometri sana AYT'de net bile kazandırabilir.

Şu an matematik temelim kötü. TYT matematik çalışıyorum. TYT matematik çalışırken geometride çalışmalı mıyım yoksa TYT matematik bittikten sonra AYT matematik ile birlikte mi geometri çalışmalıyım?

Aynı anda yürütmen daha yararlı olur. En azından üçgenler konusunu çok sağlam oturtursan rahat edersin. Benim de geometrim çok kötüdür yani 0'a yakınım ama bir şekilde TYT matematik ile beraber götürüyorum çünkü sonraya bırakınca geometri için vakit kalmamış oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı