TYT matematik ilerlemesi nasıl olmalı?

Laxer0911

Decapat
Daha fazla  
Şu anda TYT matematik temelim zayıf diyebilirim. Planım ise mert Hoca'nın Zero matematik kampı ile aktif matematiği götürmek. Elimde ekstra olarak 345 ve acil matematiğin ilacı var. Kamp ve aktif matematik bitince bu iki kitabı bitirip denemelere geçmek istiyorum. Sizce ilerleyişimde herhangi bir problem var mı? Acil matematiği hem kamp hem de aktif matematik ile birlikte götürsem problem olur mu?

Zero matematiği boşver direkt ilk 12 konu kampından başla. Ben öyle yaptım şuan normal tyt kampındayım.

Bende aktif le antremano aynı anda götürdüm sağlam otursun diye yandanda sürekli soru çözdüm kaynak önemli değil soru çözerken en başta her türden soru çeşitini görebilsen yeter başlangıçta acil güzel yayın başlangıç için

Yok. Gayet güzel bir planlama bu şekilde ilerletin her şeyi sorunsuz olarak işleyecektir planınız.

Zero matematiği boşver direkt ilk 12 konu kampından başla. Ben öyle yaptım şuan normal tyt kampındayım.

Bende aktif le antremano aynı anda götürdüm sağlam otursun diye yandanda sürekli soru çözdüm kaynak önemli değil soru çözerken en başta her türden soru çeşitini görebilsen yeter başlangıçta acil güzel yayın başlangıç için
Aslında direkt tyt matematik kampından başlamak daha mantıklı. Eğer 4 işlem becerin bile yoksa o zaman zero matematikten devam edebilrsin.

Yok. Gayet güzel bir planlama bu şekilde ilerletin her şeyi sorunsuz olarak işleyecektir planınız.

Aslında direkt tyt matematik kampından başlamak daha mantıklı. Eğer 4 işlem becerin bile yoksa o zaman zero matematikten devam edebilrsin.
Öyleyse 70 Günde TYT Kampını kitaplar ile birlikte bitireceğim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı