xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 800 Çözümler 4 Pazartesi 18:17 #1 Merhaba. TYT matematik için 12 konu varmış önemli. Bu 12 konuyu en iyi hangi kanaldan izleyebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. TYT matematik için 12 konu varmış önemli. Bu 12 konuyu en iyi hangi kanaldan izleyebilirim? Şimdiden teşekkürler.
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 124 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kral Muhafızı Pazartesi 18:23 #2 -mış dediğinize göre temelin temeli düzeyindesiniz. Sıfırdan Sonsuza Matematik kanalında ki TYT Matematik kampına bir bakın
-mış dediğinize göre temelin temeli düzeyindesiniz. Sıfırdan Sonsuza Matematik kanalında ki TYT Matematik kampına bir bakın
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 800 Çözümler 4 Pazartesi 18:24 #3 İzmirli Jaime L dedi: -Mış dediğinize göre temelin temeli düzeyindesiniz. Sıfırdan sonsuza matematik kanalında ki TYT matematik kampına bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kelimemden anladınız helal olsun dile getiremişek. Dediğiniz kanala bakca sağ olun.
İzmirli Jaime L dedi: -Mış dediğinize göre temelin temeli düzeyindesiniz. Sıfırdan sonsuza matematik kanalında ki TYT matematik kampına bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kelimemden anladınız helal olsun dile getiremişek. Dediğiniz kanala bakca sağ olun.
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 124 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kral Muhafızı Pazartesi 18:25 #4 xSylas dedi: Hocam bir kelimemden anladınız helal olsun dile getiremişek. Dediğiniz kanala bakca sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, başarılar.
xSylas dedi: Hocam bir kelimemden anladınız helal olsun dile getiremişek. Dediğiniz kanala bakca sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, başarılar.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 800 Çözümler 4 Pazartesi 18:31 #5 İzmirli Jaime L dedi: Rica ederim, başarılar. Genişletmek için tıkla... Hocam kampı bulamadım da linkini atma şansınız var mı acaba?
İzmirli Jaime L dedi: Rica ederim, başarılar. Genişletmek için tıkla... Hocam kampı bulamadım da linkini atma şansınız var mı acaba?
closed.selim Decipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 1.852 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazartesi 18:33 #6 xSylas dedi: Hocam kampı bulamadım da linkini atma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kamp değil mi? İzmirli Jaime L dedi: -mış dediğinize göre temelin temeli düzeyindesiniz. Sıfırdan Sonsuza Matematik kanalında ki TYT Matematik kampına bir bakın Genişletmek için tıkla...
xSylas dedi: Hocam kampı bulamadım da linkini atma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kamp değil mi? İzmirli Jaime L dedi: -mış dediğinize göre temelin temeli düzeyindesiniz. Sıfırdan Sonsuza Matematik kanalında ki TYT Matematik kampına bir bakın Genişletmek için tıkla...
hero11cf Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 341 Makaleler 1 Yer Ankara Pazartesi 18:34 #7 İzmirli Jaime L dedi: -Mış dediğinize göre temelin temeli düzeyindesiniz. Sıfırdan sonsuza matematik kanalında ki TYT matematik kampına bir bakın. Genişletmek için tıkla... Bıyıklı matematik de temel atmak için iyidir aslında hocam.
İzmirli Jaime L dedi: -Mış dediğinize göre temelin temeli düzeyindesiniz. Sıfırdan sonsuza matematik kanalında ki TYT matematik kampına bir bakın. Genişletmek için tıkla... Bıyıklı matematik de temel atmak için iyidir aslında hocam.
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 124 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kral Muhafızı Pazartesi 18:34 #8 xSylas dedi: Hocam kampı bulamadım da linkini atma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, buradan ulaşabilirsiniz.
xSylas dedi: Hocam kampı bulamadım da linkini atma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, buradan ulaşabilirsiniz.
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.935 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:53 #9 xSylas dedi: Merhaba. TYT matematik için 12 konu varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma ama çok güldüm yaevet doğrudur bu 12 konu var ve matematiğin temeli olan konular. Mert hocayı önerebilirim ama konulara bu kadar yabancıyken bence çok daha temel düzey bir kampa bakın ardından ana TYT playlistinden götürün.
xSylas dedi: Merhaba. TYT matematik için 12 konu varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma ama çok güldüm yaevet doğrudur bu 12 konu var ve matematiğin temeli olan konular. Mert hocayı önerebilirim ama konulara bu kadar yabancıyken bence çok daha temel düzey bir kampa bakın ardından ana TYT playlistinden götürün.