TYT matematik ilk 12 konu iki hocadan gidilir mi?

Çok mantıklı bir karar olmuş bende senin gibiydi şu an TYT matematik netlerim 15 anlamadığın yapamadığın sorular için sakın üzülme 3 tane yapamazsın 1 tane yaparsın yavaş yavaş tam tersine döner başlangıç için video çözümlü bir kitap al yanına da çok temel soru bankaları seni gerçekten ileriye taşır.

@56153 Hocam size ayrıca teşekkürler, @pilotds umarım hocam dediğiniz gibi olur, size de başarılar diliyorum. Zaten şu Matematik işini bir çözebilsem var ya, benden babası yok. TR geneli denemelere giriyorum, AYT Orijinal denemesine girdim, ah matematik ah... Edebiyat dersini tüm okul hayatı boyunca görmememe ve şu ana kadar hiç çalışmamama rağmen 14-17 netten aşağı düşmüyor. Tarih ve Coğrafya hangi deneme olursa olsun 14 sorudan maximum 3 yanlış geliyor, o da yıllar önce KPSS çalışırken edindiğim bilgiler, onlara da henüz çalışmadım ki onları Ramazan ayında konu-sb-branş olarak çözeceğim. AYT Orijinal denemesinden 31 net geldi, 2 tanesi sadece Matematik. Zaten +10 Matematik yapsam bile istediğim hedefe gayet ulaşabiliyorum, MATEMATİĞİ BAŞARMAK ZORUNDAYIM!!!

Kalan sürede +10 net çok rahat yapılır ama çalışmak gerek elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…