TYT matematik ilk 12 konu nasıl bitirilmeli?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, belki bu açtığım 4. YKS konusu falan ama stresime karşı gelemiyorum maalesef. Kafam çok karışık ilk 12 konuyu bitiremiyorum. Amacım 5 ay içerisinde 10 net yapmak hayalim bu benim hatta. Temelim var ama geçmişte yaptığım hatalardan yani acele etmekten çok kırık temelim. Kamp kitabıyla devam etmek istemiyorum çok yavaş ilerliyorum kamp kitabı ile fakat az da olsa mecburum sanırım. Basamak kavramına kadar düzgünce gelip üslü ifadelere sonra oran-orantı'ya atladım ve stresten hiçbir şey de öğrenemedim. Çok kitabım var ev matematik kitabı dolu ama çözemiyorum. 5. sınıf soru bankası alıp sıra sıra tüm sınıflara ait soru bankalarini bitirmeyi bile düşündüm ama yetişmez. Tek başıma bir şey yapamıyorum aklımda şu an elimde olan bir kısımı yapılmış 0'dan matematik kitabı var. Yapmak istiyorum ama videoyla ilerlemek çok sıkıyor. Sizce ne yapmalıyım sayısalcı eşit ağırlıkçı arkadaşlar? Evde deliriyorum bu ders yüzünden. Bir sorum daha olacak 0'dan matematik kitabından ilerleyeceksem tüm konuları illa teker teker bitirmeli miyim yoksa sadece ilk 12 konuyu içeren videolarını izleyip TYT'mi dönmeliyim? Kitabın içindekiler burada, hepsini yapmama gerek var mı yoksa basit eşitsizlikler, denklem, mutlak değer gibi ilk 12 konunun temelini burada atmam yeter mi ve kitaptaki diğer konular olmadan yapabilir miyim? Ya da direkt başka bir şey mi yapmalıyım?

Birincisi hedefin ney hangi alandasin hedefin kaç k yani ona göre düşüncelerimizi söyleyelim

Birincisi hedefin ne hangi alandasin hedefin kaç k yani ona göre düşüncelerimizi söyleyelim.

Ana hedefim Ankara Japon dili ve edebiyatı. İlk 12 bin istiyor fakat Nevşehir Japon dili edebiyatına kadar düşebilirim o bölüm olduğu sürece çok sıkıntı yok. Dilciyim hedefim en ama en az ilk 25k.

Şu anki netlerim:
TYT Türkçe: Ortalama 25.
TYT Sosyal: Ortalama 10.
TYT matematik: 0
TYT fen: 0

YDT: 60-65

TYT kimya için Kimya adası güzeldir. Video izleyemem derseniz matematik için antrenmanlarla matematik ile başlayın sonra 345 ya da Sınav yayınlarının TYT kitabına başlayabilirsiniz. Daha basit olsun derseniz Mikro Orijinal yayınlarının fasiküllerine bir göz atın derim. Bu arada dil netleriniz biraz düşük gibi.

Antrenmanlarla Matematik neredeyse bitirdim 2-3 konu kaldı mutlak değer, köklü ifadeler ve üslü sayılar. Şu an elimde olan sıfır bir matematik soru bankasından ilerlemeyi düşünüyorum konu izleyip soru çözmeyi.

Eliniz alışmadan sağlam soru bankalarına başlamanızı önermem. Temeli bitirdim hadi 3D başlayayım yapmayın çok zor toparlarsınız.

Antremanalr matematik pek fayda sağlamaz sana 0-5 bandında bırakır insanı çünkü çok temel kitap konu anlatımı dinleyip 345 çöz çözemediğini izle sonra tekrar dön o sorulara zaman geçtikçe +20 bandına ulaşırsın hedefinde 20 k civarı olduğu için daha sıkı çalışmalısın ve rehber matematik soru bankası önermiyorum onun yerine 345 çözün bence rehber matematik soru bankası yetersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…