TYT Matematik Kampı

Merhabalar yarın TYT Matematik kampına başlayacağım. Kamp olarak Mert Hoca adlı kanalın TYT kampını düşünüyorum. Fakat şöyle bir sorun var. Bu kanalın çektiği TYT kampı 2021 tayfa için çekilmiş. 2022 TYT Kampı için beklesem mi yoksa bu 2021 tayfa için çekilen kampa mı başlasam? Siz ne dersiniz? Ek olarak kamp öneriniz varsa bekliyorum, teşekkürler.

Erken kalkan yol alır, beklemeden başlamalısınız. Halihazırda Rehber Matematik de bir kamp ilerletiyor, ona da göz atabilirsiniz.

Ama benim bildiğim Mert Hoca ilk 12 konu kampını bitirmişti, o kampla ilerleyebilirsiniz.
Hocam "Rehber Matematik"le başlamıştım. Diğerine geçmeye değer mi yoksa devam mı?

Erken kalkan yol alır, beklemeden başlamalısınız. Halihazırda Rehber Matematik de bir kamp ilerletiyor, ona da göz atabilirsiniz.

Ama benim bildiğim Mert Hoca ilk 12 konu kampını bitirmişti, o kampla ilerleyebilirsiniz.
Şimdi ilk 12 konu playlisti var birde 42 günlük tyt kampı var. Ben hangisine başlayacağım?

Şimdi ilk 12 konu playlisti var birde 42 günlük tyt kampı var. Ben hangisine başlayacağım?

Fark etmez. İlk 12 konuyu (problemlere kadar olan kısım) bitirip problem kampına geçersin.

Kalan konular ortak AYT konuları olduğu için kalanını AYT kamplarından tamamlarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı