Rehber TYT matematik kaynak seçimi

Açıkçası apotemi fonksiyonlar fasikülünün barış fonksiyon fasikülünden daha zor olduğunu düşünüyorum. Apotemide çıkmayınca çıkmıyor arkadaş, barışta en azından yorum yapıp cevaba ulaşabiliyorsun.

Barışta bana çok saçma geliyor. Apotemi bir yere kadar çözülebilir, soruları gerçekten ÖSYM'ye uygun ama Barış bazen çok uçuyor çok kaçıyor. Bana çok gereksiz geliyor. Apotemi fasikülleri candır o yüzden.

@sanes her yayın yapıyor bunu, biz daha farklıyız - daha zoruz demek için. Şu an 103. Sayfasındayım ve maksimum 10-15 tane dediğiniz tipte soru var, özel olarak baktım az önce. Gerekliliği tartışılır ama bazen abartıyorlar gerçekten.

AYT adına zor olan her kaynak önemli, ama TYT adına bence de gerekliliği tartışılır.

Apotemi kalas gibi kitap yorum gücünü arttırmaz işlem yaptırır sadece barış sana sınavı fulletir.

Apotemi kalas gibi kitap yorum gücünü arttırmaz işlem yaptırır sadece barış sana sınavı fulletir.

AYT'de önce önemli olan tanım odaklı ilerlemek, tanım sorularının zorlarını yapabiliyorsan TYT'de iyidir, TYT iyiyse zaten yorum gücünde iyidir o yüzden sorun olmaz.

Seviyeleri birbirine çok yakın ancak bence barış 1 tık daha önde.

Ha tabii ki zorluk seviyelerini çok abarttıkları için ikisi yerine orijinal fonksiyonlar fasikülü alınabilir.

Keşke koysaydım, aklımdan çıkmış yazarken.

Hocam fon.

Hocam fonksiyonlarda yokum sıfır seviye desek yeridir yani ilk 12 konu ve küme çalıştım elimdeki kaynaklar: Hız ve renk TYT ve AYT soru bankası - barış fonksiyon fasikülü - bıyıklı mat AYT vdd - 3D AYT vdd ve soru bankası - TYT AYT miray - möf AYT fasikülü - TYT AYT orijinal -
Vs. var ama hiç fonksiyon bilmiyorum mümkün olduğunca 0 seviyeden alıp konuyu öğrenmemi sağlar mı 3D vdd yoksa başka YouTube kanallarına mı yönelmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…