Konuları anlayamıyorum ki hedefi yükselteyim. Bir de ankara sıcağı daha da beter.Çok seri gitmeyin konularda. Test kitaplarınızın ünitlerinde birlikte verdiği konulara göre ilerleyip konu anlatımı bittikçe kitaptan da soruları bitirin. Sorular orta seviyeye gelince yavaşlama olabilir sorun değil. Zamanla alışılıyor.
Ayrıca hedefinizi yüksek tutun hocam. Büyük oynamanın kimseye zararı olmaz.
Temeliniz yoktur hocam. Temelinizi iyi atarsanız gerisi gelecektir.Konuları anlayamıyorum ki hedefi yükselteyim. Bir de ankara sıcağı daha da beter.
Yaptıkları işlemleri, çözdükleri soruları nasıl çözdüklerini mi anlamadınız? O tarz şeyler yaşıyorsanız 1 tane sıfır kitabı güzel gidebilir. Karekökünkü uzun ama sizi toplar.Konuları anlayamıyorum ki hedefi yükselteyim. Bir de ankara sıcağı daha da beter.
Sorun orada zaten temeli atamıyorum.Temeliniz yoktur hocam. Temelinizi iyi atarsanız gerisi gelecektir.
İlk 300 bin girersem mühendislik yazacağım.Hocam 300.000'de hangi üniversiteyi düşünüyorsun acaba? Zaten mühendislik minimum sıralaması 300.000.
Direkt üniversite ismi soruyorsan yaptığım sıralamaya göre üniversiteleri karşılaştırıp bir tercih yapacağım.Sorun orada zaten temeli atamıyorum.
İlk 300 bin girersem mühendislik yazacağım.
Hocam konuyu az buz anlıyorum soru çözmeye gelince kalıyorum.Yaptıkları işlemleri, çözdükleri soruları nasıl çözdüklerini mi anlamadınız? O tarz şeyler yaşıyorsanız 1 tane sıfır kitabı güzel gidebilir. Karekökünkü uzun ama sizi toplar.
Onun dışında üslü sayılar diyelim konu. Denklemlerdeki üsleri nasıl toplayıp dağıtabileceğinizi kavrayabildiniz mi yoksa o da mı olmadı?
Hocam kitap biraz fazla geriden almıyor mu? Türkçe Fen Sosyalide bitirmem gerekiyor çünkü.Bahsettiğim kitap resimdeki kitap hocam. Temelde sıkıntınız varsa alın ve sağlam yoğunlaşın buna, sizi güzelce hazırlar.
Hocam konuyu az buz anlıyorum soru çözmeye gelince kalıyorum.
Hocam kitap biraz fazla geriden almıyor mu? Türkçe fen sosyalide bitirmem gerekiyor çünkü.