Arkadaşlar normalde konular da ilerliyorum iyi de gidiyor. Soru çözüm videoları da izliyorum ama nereye kadar izlemeliyim ve ne kadar soru yapabilmeliyim bilmiyorum.
Konu videosu izlemek + soru çözüm videosu izlemek + asgari 2 kaynaktan konuyla ilgili tüm soruları çözmek.
Dostum ben temel matematikteyim, sen TYT seviyesindesin ama kendi düşüncemi aktarayım belki işinize yarar. Ben elimdeki temel kitap bitince TYT'ye giriş kitabı alıp TYT konularını izleyip kitaptan çözeceğim sonra TYT denemesi 345 alacağım yani artık konu anlatımlarıyla işin kalmasın TYT'ye giriş konularını izleyip anladıktan sonra deneme çöz. Aynı şekilde AYT konularını izleyip çözüp AYT denemesi çözmeye başla konu anlatımlarıyla gitme sürekli temeli konu anlatımları ile al sonra deneme çöz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.