TYT matematik nasıl çalışılır?

Hüseyin493049

Hectopat
3D TYT matematik vdd aldım Eyüp b ile ilerliyorum ama TYT matematik için elimde sadece bu kitap var bir adetde soru bankası almam gerek ama malum kitaplar biraz tuzlu konuyu çalıştıktan sonra hemen mi üzerine soru çözmeliyim? Aradan birkaç gün geçse unutur muyum? Bir soru bankası alacağım ama biraz zaman geçecek sonuç olarak konudan hemen sonra çözmesem sıkıntı olur mu? Önümdeki kitapta zaten birkaç soru var, ek olarak tavsiyeleriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Konuyu kavradıktan sonra soru çöz. Bol bol soru çözmen gerekiyor ki konuyu unutmayasın. Eğer soru çözerken çok fazla düşünüyorsan veya çok fazla yanlışın çıkıyorsa ufak konu tekrarı yapabilirsin.

Konuyu kavradıktan sonra soru çöz. Bol bol soru çözmen gerekiyor ki konuyu unutmayasın. Eğer soru çözerken çok fazla düşünüyorsan veya çok fazla yanlışın çıkıyorsa ufak konu tekrarı yapabilirsin.

Yani bir an önce soru bankası şart gibi duruyor. İnternetten soru çözmeye çalıştım ama bir yerden sonra gözler dayanmıyor.

Yani bir an önce soru bankası şart gibi duruyor. İnternetten soru çözmeye çalıştım ama bir yerden sonra gözler dayanmıyor.
Evet kitap daha iyi olur. Çünkü ekrana bakarken hem başın ağrıyor hem gözlerin. Zararlı kısacası. Bazı konularda soru çözmeden kafaya girmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı