Reis orijinal sağlam bir kaynaktır, Eyüp B'nin geometrisini bilmiyorum, geometri için Bilgi Sarmal öneririm, en azından Eyüp b bittikten sonra sene içinde de bakabilirsin, bence şu anlık daha alım yapmana gerek yok ben her ne kadar tasvip etmesem de hiç TYT matematik çalışmadım ama sene boyunca 35 civarı netlerde seyrettim
Eğer gerçekten temelin yoksa, bir TYT matematik kamp serisini izle ve soru bankasından o gün çalıştığın konuyu çözmeni öneririm, eğer temelin varsa da hiç kamp videosu izlemeyip direkt soru bankasından çözmeye başlayabilirsin yapamadığın sorulara soru çözüm videolarından bakarak ilerlersen fevkalade gelişirsin.
Son olarak şunu belirtmeden geçmeyeyim, 20 soru problem ve geometri çıkıyor bunlara da en azından elini alıştırmaya başla, çok büyük rahat edersin sene içinde, ben yapmadım, pişmanım. Bu sene 5 boş bıraktım TYT'de eğer sene başı problem ve geometri yüklenseydim belki 1-2 boşa indirebilirdim. Hem hızlanmak adına çok önemli hem de soru tarzlarına aşina olmak adına. İyi günler