TYT matematik nasıl çalışılmalı?

Ucrold

Hectopat
Temelim yok diyebilirim.
YouTube'dan bana kamp önerebilir misiniz? Ayrıca nasıl çalışacağımı anlatırsanız sevinirim.
Demek istediğim mesela videoyu izledim soruları yaptım falan. Sonra ne yapacağım nasıl tekrar yapacağım vs.
şimdiden teşekkürler.

Eyüpb 3d vdd video kampını izleyerek ve hocayla beraber çözerek götüreceksin.
Orjinal tyt soru bankasından sorunu çözeceksin günü gününe.
Problemlere geldiğinde güzel bir problem fasikülü al.
Bu kadar.
Geo için ise kenan kara kitabı ve kampı,
Test olarak da 345 geo 1 ve 2. kitaplar.

Bıyıklı matematik 10 günde matematik temeli atma kampı ve kitabı var. Geçen sene kampı bitirdiğimde 7-8 net kadar artış sağlamıştı ve temelimi oluşturmuştu. Tavsiye ederim.

Şöyle diyebilirim:

İlk 12 konu için:

1- acil matematiğin ilacı + bıyıklı 10 günde temel atma kampı.

2- 345 start + şenol hoca.

İstediğinizi seçebilirsiniz. Benim önerim 1. yol olur çünkü ilaçta geometri hariç her şey var.

İlk 12 konuyu hallettikten sonra karşımıza 3 başlık çıkıyor.

1- problemler.

Eğer 1. yolu tercih ettiyseniz, ilaçtaki problem sorularıyla problem nedir nasıl çözülür öğrenin.

Eğer 2. yolu tercih ettiyseniz kolay seviye bir problem fasikülü veya kaynağı alın, ondan çözmeyi öğrenin.

2. kaynak (matematik için) 345 olacak. Bu kitaptaki problem sorularıyla rutine bağlayın.

2- kalan konular.

İstediğiniz herhangi bir playlist ile birlikte takip edebilirsiniz. Önce 345'te ki temel soruları, sonra ilacı ve en son 345'ten kalan tüm soruları temizleyin.

3- geometri.

Kenan kara 0 kampı + geometrinin ilacı.

Bundan sonra 2. geometri kitabı 345. 1. kitap TYT ve 2. kitap AYT odaklı. Dilerseniz siz Bilgi Sarmal alıp tek kaynakla halledebilirsiniz ancak zorlanırsınız.

Eğer 3.-4. kaynak isterseniz orijinal, istemezseniz önerdiklerim yeterli olacaktır.

Hem matematik hem geometri için son kaynak olarak orijinal almanızı öneririm. Turlayarak çözerseniz tekrar etmiş olursunuz ve gelişirsiniz.

İlla bu hocaların kitaplarını almam gerekiyor mu? Yoksa kendi elimdekiler ile konu anlatımı dinleyerek yapabilir miyim?

Bıyıklı Matematik, SML Matematik veya Mert Hoca'nın temel atma kitabını almanız lazım.

Bıyıklı Matematik, SML Matematik veya Mert Hoca'nın temel atma kitabını almanız lazım.
Aslında mert hocaya baktım iyi gibi duruyor. Fakat ilk 12 konum eksik. O hoca 70 günde tyt kampı yaparken ilk 12 konuyu anlatıyormu?

Aslında mert hocaya baktım iyi gibi duruyor. Fakat ilk 12 konum eksik. O hoca 70 günde tyt kampı yaparken ilk 12 konuyu anlatıyormu?
70 günlük kamp temeli olanlar için. Temeli attıktan sonra geçebilirsin.

İlla bu hocaların kitaplarını almam gerekiyor mu? Yoksa kendi elimdekiler ile konu anlatımı dinleyerek yapabilir miyim?

Bunların hiçbiri "şu hocanın" kaynağı değil. Elinizdeki kaynaklar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…