TYT matematik net artışı nasıl sağlanır?

diyar06

Picopat
Daha fazla  
Bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampını bitirdim, 55 günlük kampında da ilk 12 konuyu bitirdim. Miray yayınları soru bankası çözdüm ve problemler temel atma kampından sayı problemlerini de hallettim. Bitirmem gereken konular bitti ama denemelerde 5-7 net yapıyorum kampları hakkını vererek bitirmeme rağmen biraz tuhaf ama . 3 hafta matematikten çok uzak kaldım bazı şeyleri unuttum o yüzden sanırım. Denemelerden soru çözümleri izledikçe anlayıp hatırlıyorum soru bankası çözmeye gerek var mı sizce tekrar. Çünkü her gün branş deneme çözerek 15 net seviyesine gelebileceğimi düşünüyorum. Mantıklı mı bu sizce? Bu saatten sonra soru bankası çözmek çok yorucu olur matematik adına çok emek sarf ettim çünkü. Ama konuları unuttum ve pratiğim yok.

10 günde temel atılmaz tamamen mert hoca Zero matematiği çok daha iyidir sadece TYT matematik önemsiyorsanız dilerseniz o Zero matematik kampını yapın sonrasında TYT kampına girin mert hocanın.

10 günde temel atılmaz tamamen mert hoca Zero matematiği çok daha iyidir sadece TYT matematik önemsiyorsanız dilerseniz o Zero matematik kampını yapın sonrasında TYT kampına girin mert hocanın.

Hocam konuyu tam okumadınız sanırım ben temeli atıp ana kampıda bitirdim sadece konuları unuttum biraz ve pratiğim yok nasıl net artışı sağlarım düşüncesindeyim.

Hocam konuyu tam okumadınız sanırım ben temeli atıp ana kampıda bitirdim sadece konuları unuttum biraz ve pratiğim yok nasıl net artışı sağlarım düşüncesindeyim.

Dostum ben diyorum ki unutmanın ana nedeni çok kısa sürede yapıp çalışman bence, net getiren konuları çalış daha 3 ay var fonksiyonlar kümeler temel kavramlar geometri yani bunları yapman lazım hedefinin 7 8 net değil 25 30'a kadar çıkarman lazım bu kalan vakitte, tam olarak yapmak içinde temelinin sağlam ve iyi olup disiplinli şekilde devam etmen lazım yani TYT vaktine kadar her gün soru çözmen dinlemen görmen lazım.

Hedefim 25 30 net değilki 15 net.

Hedefim 25 30 net değilki 15 net.

Bak problemler zaten 10 soru geri kalanlar temel kavramlar fonksiyon kümeler falan filan yani 15 net olayı biraz hayal olur her problemi ve temel kavramı yapacaksın diye bir vaat yok o yüzden diyorum diğer konuları da bitir ki bir konudan yapamadığını diğer konudan yap çünkü sınavda nasıl ne kadar zor geleceğini bilemezsin yapamadığın temel kavramlardan iki soruyu fonksiyonlarla kapatacaksın onu yapamadığını kümelerle onu yapamadığını problemlerle onu yapamadığını geometri ile işte 15 net tamamen sağlam gelmesi için bunlar lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…