TYT matematik neti artar mı?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar seneye gireceğim kurum sınıf belirleme sınavı için TYT denemesi yaptı. TYT temelim hiç yok gibi bir şey en azından sayısal üzerinde. Toplamda 66 net çıktı. En iyi yapan 77 net yaptı. Türkçem genelde 30 net civarı oluyor. Sosyal 15 net çıktı Fen 11 net çıktı matematik 11.50 net çıktı. Sıralama olarak yakınımdakilere baktığımda matematik netleri hep 15-25 arası seyrediyor benim netlerim de hep aynı 10-15 arası oluyor bu benim biraz canımı sıkıyor. Yazın TYT'ye komple başlayacağız hatta şimdiden geometri ve problem düzeni oturtamasam bile çözüyorum. Yaza doğru 4-5 ayda genel net 90-100'lere matematik 25-30 civarına çıkabilir mi? Ne yapmam lazım?

Hocam güzelinden net arttırırsınız ama yaza doğru 100 işi biraz zor ama şunu diyebilirim ki türkçen şu an için mükemmele yakın Türkçede rakiplerinden üstün olduğun için o sıralamada rakiplerinin mat netinin senden yüksek olması doğal.

Hocam hedefim en azından yaz bitimine 80-90 yapıp sınava yakın 100 nete ulaşmak. Sıralama olarak hedefim ilk 30k diyebilirim şimdilik.

Hocam hedefim en azından yaz bitimine 80-90 yapıp sınava yakın 100 nete ulaşmak. Sıralama olarak hedefim ilk 30k diyebilirim şimdilik.

Hocam güzel bir çalışmayla yaz bitimine kadar 90-100 arası bir şeyler yaparsınız size tavsiyem o tarihe kadar fen ve matematik çalışmanız olur benim de bu sene kasım gibi netlerim 50-60 arasıydı şu an 80-90 arası yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…